A dormit trei luni într-un aeroport de frica COVID. Bărbatul a reuşit să intre şi în zona de securitate fără să fie observat

A dormit trei luni într-un aeroport de frica COVID. Bărbatul a reuşit să intre şi în zona de securitate fără să fie observat
| Foto: Profimedia

Teama de coronavirus l-a determinat pe un bărbat să nu mai părăsească aeroportul unde ajunsese timp de trei luni.

Americanul nu a vrut să se mai întoarcă acasă, în Los Angeles, iar timp de trei luni acesta a locuit într-o zonă securizată a aeroportului O`Hare din Chicago fără să fie observat de angajați.

„Norocul” lui s-a terminat când Aditya Singh, în vârstă de 36 de ani, când a fost găsit de doi angajați ai United Airlines, care i-au cerut permisul de acces. Bărbatul le-ar fi arătat acestora o insignă de identificare, care fusese prierdută de un manager al aeroportului în urmă cu ceva timp şi fusese dată dispărută.

Astfel, Aditya Singh a ajuns pe mâna poliţiştilor, cărora le-a spus că teama de coronavirus l-a determinat să nu mai ia zborul înapoi spre casă, scrie observatornews.ro.

Bărbatul, care era şomer, a fost arestat, iar instanța de judecată a stabilit că este un pericol pentru comunitate întrucât a intrat ilegal în zona securizată a aeroportului. Totodată, el nu mai are voie să pună piciorul în aeroportul O`Hare din Chicago.

Etichete
Comenteaza