Românii care vor primi o primă de Crăciun de 6.000 de lei. Banii vor intra pe 19 decembrie direct în cont

Românii care vor primi o primă de Crăciun de 6.000 de lei. Banii vor intra pe 19 decembrie direct în cont

O companie din Craiova le va oferi angajaților săi o sumă de 6.054 de lei brut drept primă de Crăciun.

Sărbătorile de iarnă sunt tot mai aproape, iar unii angajați vor fi recompensați pe măsură pentru munca depusă pe tot parcursul anului. Este vorba despre angajații Ford Otosan din Craiova care vor beneficia de primă specială în luna decembrie, o sumă de bani în plus față de prima de Crăciun.

Așa cum menționam și anterior, angajații firmei Ford Otosan vor fi răsplătiți cu o primă de Crăciun și o primă specială în valoare de 6.054 de lei brut, adică aproximativ 3.200-3.500 de lei net.

„Vă aducem la cunoștință un mesaj din partea domnului Guven Ozyurt, Președintele Ford Otosan din Turcia, prin care ne mulțumește de realizările din acest an și în același timp ne anunță și drept recompensă o primă de 6.054 lei brut pentru realizările din acest an. Prima aceasta o vor primi și oamenii care au plecat sau pleacă în decembrie. Prima se va acorda săptămâna viitoare pentru fiecare angajat, indiferent de contract”, a fost intern primit de angajații Ford Otosan Craiova, în cursul zilei de azi.

Pentru a-și răsplăti angajați pentru munca depusă, compania va face un efort financiar de peste 34,5 milioane de lei.

„Prima este pentru meritele salariaților, realizate în anul 2022. Se acordă pentru că angajații au contribuit foarte mult la o producție bună a unei mașini care se vinde bine în Europa. În al doilea rând, prima se acordă pentru a veni în sprijinul salariaților fabricii, pentru a compensa creșterile de prețuri cauzate de inflație”, a declarat Maria Manea, liderul sindical al Ford Otosan, potrivit spynews.ro.

Comenteaza