Ce mănâncă Vladimir Putin. Preşedintele Rusiei spune că nu s-ar atinge de aceste alimente „DEZGUSTĂTOARE”

Ce mănâncă Vladimir Putin. Preşedintele Rusiei spune că nu s-ar atinge de aceste alimente „DEZGUSTĂTOARE”

Președintele Rusiei are o dietă sănătoasă și are o serie de alimente de care spune că nu s-ar atinge niciodată.

Vladimir Putin are o rutină atunci când vine vorba despre alimentele pe care le mănâncă. Liderul de la Kremlin are și o listă de alimente pe care nu le-ar consuma niciodată. Regulile sunt stricte atunci când vine vorba de mâncare.

După ora 12, atunci când se dă jos din pat, președintelui rus îi place să mănânce brânză de vaci, alături de o omletă din ouă de prepeliță sau de terci de ovăz.

Cu toate acestea, micul dejun preferat al lui Putin constă într-o farfurie de ouă de prepeliță, pe care le spală cu suc de fructe.

La aproape 70 de ani, dieta politicianului este una destul de sănătoasă. Vladimir Putin nu s-ar atinge de dulciuri, care sunt excluse din meniul său, notează Daily Star.

Potrivit presei din Rusia, dieta lui Putin conține multe legume, mai ales roșii, castraveți și salată verde. Deși carnea de oaie îi place cel mai mult, președintele preferă să consume pește. Acesta este servit, de obicei, alături de garnitură de legume.

Din cauza programului încărcat, președintele rus sare peste mese, dar nu și atunci când călătorește prin Rusia. Acesta ar prefera să consume fructe și să bea kefir. De altfel, fosta lui soție, Ludmila, spunea că acesta obișnuia să aștepte cu un pahar de kefir pe masa din bucătărie, o metodă de a-i atrage atenția.

Înainte de a lua orice masă, un tester alimentar va lua o mostră din orice fel de mâncare pentru a se asigura că nu a fost amestecat cu otravă.

Președintele preferă să servească totul proaspăt, cele mai multe alimente provenind de pe moșiile agricole ale Patriarhului Kirill.

După prima masă a zilei, Putin ia câteva guri de cafea și înoată timp de două ore. În acele momente se gândește cel mai mult, după cum spun asistenții săi politici, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza