Un șofer beat criță a fost scos de 4 polițiști din mașină. Bărbatul avea 2 sticle de pălincă la el și nu se putea ține pe picioare

Un șofer beat criță a fost scos de 4 polițiști din mașină. Bărbatul avea 2 sticle de pălincă la el și nu se putea ține pe picioare

Un bărbat de 69 de ani, din Alexandria, s-a urcat beat criță la volanul mașinii. El a fost la un pas să facă o tragedie de proporții.

Omul s-a urcat la volanul mașinii și a plecat la o plimbare într-o stare de ebrietate atât de avansată, încât nu se putea ține pe picioare.

Pe strada Alexandru Ghica, când a ajuns în dreptul șantierului de la stadion, bărbatul a pierdut controlul volanului și a intrat într-o baliză de pe marginea drumului.

Ulterior, mașina condusă de șoferul beat s-a oprit la câțiva centrimetri de botul unei mașini de școală de șoferi, care circula regulamentar, la volanul căreia se afla un elev, potrivit martorilor.

La locul accidentului s-au deplasat polițiștii, care n-au reușit să-l testeze cu aparatul etilotest, bărbatul fiind atât de beat încât a avut nevoie de ajutorul oamenilor legii pentru a se da jos din mașină, deci nicio șasă să sufle în fiolă.

În cele din urmă, polițiștii l-au dus târâș pe acesta la autospeciala de poliție, pentru a se deplasa la spital, unde, cu puțin noroc, cadrele medicale vor reuși să-i recolteze probe biologice, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza