Un mire care a fost scăpat din brațe de nuntaș, și-a dat în judecată prietenii. Ce despăgubiri a pimit

Un mire care a fost scăpat din brațe de nuntaș, și-a dat în judecată prietenii. Ce despăgubiri a pimit

Liviu, mirele care a fost scăpat din brațe de prieteni la nuntă îi dă pe aceștia în judecată.
 

În urmă cu un an, una dintre cele mai frumoase seri din viața unui bărbat s-a transformat într-un calvar. Mai precis, Liviu, în vârstă de 32 de ani, a ajuns la spital de la propria nuntă, asta după ce invitații săi l-au aruncat în sus și l-au scăpat. 
 
La momentul respectiv, bărbatul s-a lovit foarte tare la spate, iar în prezent, Liviu este extrem de deranjat de faptul că prietenii lui nici măcar nu l-au contactat pentru a-l întrebat cum se simte. 

Din acest motiv, Liviu a decis să-și dea prietenii în judecată, la un an de când s-a petrecut incidentul.

Fericitul eveniment a avut loc pe data de 19 septembrie 2021, la Băile Felix, însă întreaga bucuria a mirilor s-a umbrit de îndată ce Liviu a fost luat pe sus de către 4 nuntași, apoi aruncat de câteva ori în aer. Din nefericire, ultima aruncare l-a trimis pe Liviu direct la spital, acesta lovindu-se foarte tare la spate.

Totodată, la câteva zile de la incident, Liviu a fost transportat de la spitalul din România direct în Germania, dat fiind faptul că acolo lucra de mai bine de 9 ani și avea o asigurare de sănătate care îi acoperea toate cheltuielile privind investigațiile pentru problema de sănătate și nu numai. 

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a precizat că abia în luna mai a reușit să se reîntoarcă la locul de muncă, însă nu poate să lucreze mai mult de 4 ore pe zi și chiar și așa, acesta tot se confruntă cu dureri.

„Am stat cam patru săptămâni în spital, în Germania, și după aceea am stat la pat două săptămâni, acasă, fără să mă pot ridica.

Au urmat două luni în care mi s-a permis să mă ridic din pat, dar nu mai mult de 10 minute. Abia după 7-8 luni de tratamente și recuperare am putut să reîncep lucrul. Dar și așa, din cauza durerilor pe care le am la spate, nu pot lucra mai mult de 4 ore pe zi”, a  povestit acesta pentru presa locală.

„I-am chemat în instanță să plătească toate cheltuielile pe care le-am plătit eu din cauza lor. Căci eu a trebuit să mi le plătesc din cauza prostiilor lor. Pe ei nici nu-i interesează de mine. Nu mă întreabă cum sunt sau dacă am nevoie de ajutor”, a mai spus Liviu potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza