Un bărbat a supraviețuit după ce s-a aruncat de la etajul 10. Bărbatul intrase în depresie din cauza datoriilor

Un bărbat a supraviețuit după ce s-a aruncat de la etajul 10. Bărbatul intrase în depresie din cauza datoriilor
| Foto: agerpres

Un bărbat de 65 de ani din Buzău s-a aruncat în gol de la etajul 10 și a supraviețuit. Ulterior, bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Buzău cu multiple traumatisme, între care și o fractură de coloană.

Gestul bărbatului ar veni din disperare, după ce ar fi girat la bănci mai multe persoane care nu şi-au mai achitat datoriile.

Bărbatul de 65 de ani s-a aruncat, luni, de la etajul 10 a blocului în care locuieşte. Când a ajuns la faţa locului, echipajul medical de la SAJ Buzău l-a găsit pe bărbat cu semne vitale și a fost transportat la Spitalul Judeţean Buzău, unde medicii încearcă să-l salveze.

”La Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău a fost transportat un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Buzău, care a suferit un politraumatism prin cădere de la înălţime. Bărbatul a suferit multiple fracturi: fractură de coloană vertebrală, fractură de şold stâng, fractură de pumn drept. La acest moment, bărbatul se află în investigaţii”, a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă, potrivit observatornews.ro

Surse din rândul cunoscuţilor bărbatului spun că acesta ar fi suferit de depresie, după ce ar fi girat mai multe persoane, colegi de la fostul său de muncă, iar acestea nu şi-ar mai fi achitat datoriile, care astfel au ajuns să fie plătite de el și de familia sa.

Comenteaza