Oana Zăvoranu, la un pas de faliment?! Ce datorii colosale are vedeta

Oana Zăvoranu, la un pas de faliment?! Ce datorii colosale are vedeta
| Foto: playtech.ro

Clinica medicală a Oanei Zăvoranu are datorii uriașe, motiv pentru care vedeta ar fi în prag de faliment.

Oana Zăvoranu s-a bucurat enorm de reușita din anul 2017. Aceasta deschidea alături de soț o clinică incredibilă cu dotări ca în afară. Din păcate, ultimii doi ani au făcut-o să își ia gândul de la proiectul care i-a adus nenumărate probleme. Mai exact, a fost cerut în instanță falimentul clinicii pentru o datorie de aproximativ 700.000 de lei.

Cu toate astea, suma pe care o datorează actrița ar fi mult mai mare, conform cancan.ro. Bruneta și soțul său puneau pe picioare în anul 2017 centrul de sănătate One Life SRL și anunțau servicii aliniate la standardele europene cu aparatură performantă și personal medicale pregătit la cel mai înalt nivel.

Din păcate, lucrurile nu au mers așa cum și-au dorit. Primul an s-a încheiat cu datorii, al doilea anunța o revenire măcar pe linia de plutire, iar următorii aveau să o convingă pe Oana că ceva trebuie schimbat. Clinica se află acum în pragul colapsului, iar datoriile neplătite au strâns nu mai puțin de 700.000 de lei. Suma în cauză trebuie virată doar către Chimet Trade SRL.

Horia Vlădescu, reprezentantul Chimet, a venit cu detalii despre scenariul după care centrul One Life a ajuns să fie amenințat cu falimentul.

,,Noi am cerut falimentul, are să ne dea aproximativ 700.000 de lei, bani datorați pentru perioada 2020-2021, în mare parte sunt din ultimul an. Eu am mai avut cu ea un proces, cu niște bani împrumutați. Procesul acela s-a câștigat acum câteva luni. Am și executat-o, i-am blocat conturile, am recuperat banii”, a spus acesta.

Cel din urmă a dezvăluit că întreaga clinică este în ,,situație de faliment” și a subliniat că vedeta are în total datorii de aproape un milion de euro.

,,Iar datoriile ei sunt, în momentul ăsta… Dacă are la mine 700.000, facturi neachitate între cele două societăți, mai e cineva cu 600.000, cu restul ce mai sunt, mai mici, cu ANAF cu tot, cred că ajunge undeva la 350.000 de euro plus aparatura…

Sunt mai mulți la care are datorii dar, deocamdată, eu am cerut deschiderea falimentului și o să se înscrie toată lumea la masa credală. Cred că are datorii de aproape un milion de euro”, a declarat Horia Vlădescu, potrivit playtech.ro.

Comenteaza