Un american și-a părăsit țara pentru a trăi o poveste de iubire cu o româncă. Cei din Aeroport l-au trimis înapoi

Un american și-a părăsit țara pentru a trăi o poveste de iubire cu o româncă. Cei din Aeroport l-au trimis înapoi
| Foto: observatornews.ro

Doi tineri îndrăgostiți au fost despărțiți din cauza pandemiei. Un american a venit la Cluj pentru a fi alături de iubita lui, însă cei de la aeroport l-au trimis înapoi. 

Sperau să se vadă pentru prima oară în carne şi oase, după un an de relaţie online. Însă la sosirea pe aeroportul din Cluj, americanului i s-a refuzat intrarea în ţară. Motivul - întâlnirea cu iubita nu este un motiv justificabil de deplasare.

"- Vrei să te căsătoreşti cu mine în aeroport? - Absolut!"

Aceste scene romantice s-au petrecut aseară în faţa terminalului de sosiri de pe Aeroportul din Cluj. A fost soluţia prin care Larisa, o tânără din Dej îndrăgostită foc de un american, credea ca îi poate convinge pe vameşi că iubitul ei, Benjamin, poate intra în ţară.

Larisa: "El şi-a vândut casa să vină aici, să mă ajute pe mine şi pe copilul meu. Asta era prima dată când ne puteam vedea".

Bărbatul a plecat din Statele Unite în urmă cu două zile. A zburat fără probleme până în Germania, acolo unde a făcut escala. Dar regulile stării de alertă de la noi i-au pus capăt călătoriei. Cetăţenii străini pot intra în România doar în anumite condiţii. Dragostea nu este pe lista motivelor justificabile.

Larisa: "Ideea era să vină să ne căsătorim, nu avem cum, ne-am casatori şi în aeroport dacă se poate. Asta ne dorim, de un an tot pe internet zilnic. Îl aştept cu vinete".

Americanul a fost oprit în zona neutră din aeroport. Benjah: "Am testul PCR negativ făcut de mai puţin de 72 de ore şi încă e valabil, am scrisoarea care doveşte că această călătorie este necesară să te ajut pe tine şi scrisoare de invitaţie". Tinerii au chemat în aeroport chiar şi un avocat, dar fără succes.

Andreea Lupean, avocat: "Cetăţeanul străin nu prezintă şi nu justifică niciun motiv imperativ care să îi permită intrarea în România, motiv pentru care i-a fost refuzată cererea".

Bărbatul va fi trimis în această dimineaţă cu primul zbor înapoi în Germania, acolo de unde are cursă spre Statele Unite, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza