Culiță Sterp ajunge din nou la Poliție, după accidentul din Cluj! Ce a făacut iar artistul

Culiță Sterp ajunge din nou la Poliție, după accidentul din Cluj! Ce a făacut iar artistul

Culiță Sterp este nevoit să ajungă iar în fața oamenilor legii pentru a rezolva situația accidentului din Cluj.

Numele lui Culiță Sterp este de săptămâna trecută în prim-plan, asta după ce a provocat haos pe șosea și a ajuns pe mâinile oamenilor legii.

În urma neregulilor pe care le-a comis, pentru că ancheta în cazul său nu s-a finalizat, luni după-amiază, 21 noiembrie, manelistul este așteptat iar în fața oamenilor legii.

După accidentul pe care l-a produs în Cluj-Napoca, fiul cel mare al familiei Sterp a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

 Astfel, conform deciziei anchetatorilor, Culiță trebuie să se prezinte în faţa poliţiştilor săptămânal pentru a da cu subsemnatul, iar astăzi, este așteptat să apară la sediul Poliţiei din Haţeg, acolo unde are domiciliul.

Getuța Sterp, cu ochii în lacrimi la două luni de la nuntă: „Nu mai plânge”- kfetele.ro

Mort timp de 90 de minute și readus la viață de medici, bărbatul din imagine povestește ce a văzut DINCOLO: „Nu e ceea ce crede lumea!"- bzi.ro

De asemenea, rămâne de văzut dacă în acest caz mai este nevoie și ca tânăra care se afla în mașină cu manelistul la momentul accidentului va mai fi audiată, vinovăția acestuia fiind deja dovedită prin alte mijloace.

Vă reamintim că celebrul Culiță Sterp, săptămâna trecută, în cursul nopții de miercuri spre joi, în Cluj-Napoca, a fost prins de radar circulând cu mult peste viteza admisă, nu a oprit la semnalele polițiștilor, a trecut pe culoarea roșie a semaforului, a lovit o altă mașină care circula regulamentar, șoferul acesteia având nevoie de îngrijiri de specialitate, a păsărit locul accidentului, fiind ulterior găsit ascuns într-o toaletă publică. 

Mai mult decât atât, testat cu aparatul etilotest, a fost depistat și faptul că artistul se urcase beat la volan, având o alcoolemie de 0,41miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Astfel, în urma evenimentului rutier pe care l-a provocat, Culiță este acum sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, a rămas fără permis pentru timp de olună, este nevoit să plătească o amendă în jur de 2.500 de lei, dar și să respecte normele impuse de autorități.

 


 
 

Comenteaza