Celebra garsonieră de 11 mp din Cluj își caută din nou chiriaș! Cât cere proprietarul acum

Celebra garsonieră de 11 mp din Cluj își caută din nou chiriaș! Cât cere proprietarul acum

Garsoniera celebră din Cluj, de 11 mp, a fost scoasă, din nou, la închiriat, pentru prețul de 190 de euro.

În luna februarie a acestui an, o garsonieră de doar 11 mp din Cluj a devenit virală pe internet, asta după ce un proprietar a scos imobilul la închiriat în mediul online, iar comentariile internauților au fost care mai de care mai amuzante.

Ei bine, la patru luni diferență, garsoniera își caută chiriaș din nou, iar anunțul a fost făcut pe internet, motiv pentru care internauții au venit, din nou, cu reacții amuzante.

Garsoniera ”vedetă” a fost scoasă, din nou, la închiriat, iar acum proprietarul cere nici mai mult, nici mai puțin de 190 de euro.

Ei bine, prețul este mai mic decât cel din luna februarie, asta pentru că, la momentul respectiv, proprietarul a propus suma de 200 de euro pentru închirierea locuinței.

De precizat este că, la vremea aceea, garsoniera și-a găsit chiriaș, însă prețul lunar pentru închiriere a fost negociat la suma de 180 de euro.

„PROPUNEM SPRE ÎNCHIRIERE FAIMOSA GARSONIERA DE 11MP, CARTIER GHEORGHENI.Videoclip atașat în link-ul de mai sus. Localizata pe strada Zambilei. Complet mobilată și utilată. Compusa din: cameră împreună cu bucătăria, hol și baie. Suprafață de 11 mp. Aproape de mijloace de transport în comun. Aproape de magazine alimentare. Acces facil spre punctele de interes din zonă (Iulius Mall, Parc, Baza Sportiva Gheorgheni, Etc.). Nivel: Etaj 4/ 4. Parcare: posibilitate in zona. Preț: 190€”, este anunțul publicat de către agenția imobiliară, potrivit wowbiz.ro.

 

 

Comenteaza