Tragedie fără margini! Trei tineri au murit în urma unui accident cu un BMW! Șoferul era polițist

Tragedie fără margini! Trei tineri au murit în urma unui accident cu un BMW! Șoferul era polițist
| Foto: observatornews.ro.

Trei tineri din Botoșani și-au pierdut viața în urma unui accident cumplit. Mașina lor s-a răsturnat pe un câmp din localitatea Ripiceni.

Un al patrulea băiat a fost rănit în accident și transportat la spital.

Trei tineri de 22, 24 și 28 de ani au murit pe loc, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui accident produs în Ripiceni. Un al patrulea băiat, în vârstă de 24 ani, a fost transportat la spital de către echipajul SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Săveni, cu fractură de antebraț.

BMW-ul în care se aflau cei patru tineri s-a răsturnat pe un câmp, într-un lan de porumb.

Tinerii decedați au fost găsiți pe câmp, în afara mașinii, în timp ce băiatul rănit era în autoturism. La locul tragediei au ajuns și două echipaje SAJ, însă medici nu au mai putut face nimic pentru cei trei.

Potrivit unor surse, la volanul BMW-ului se afla un polițist. Jurnaliștii de la monitorubt.ro scriu că acesta a bruscat volanul, iar mașina a ieșit în decor și s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp.

"La data de 17 octombrie 2021, am fost sesizați cu privire la faptul că pe Drumul Național DN 29 C, între localitățile Ripiceni și Manoleasa a avut loc un accident de circulație soldat cu victime.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit următoarea situație de fapt: Un tânăr de 28 de ani, din comuna Ripiceni, în timp ce conducea autoturismul din direcția Ripiceni către localitatea Manoleasa, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma impactului a rezultat decesul a trei tineri de 28, 24 și 22 de ani și vătămarea corporala a altui tânăr de 24 de ani, toți din comuna Ripiceni", au transmis reprezentanții IPJ Botoșani.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs tragedia, potrivit observatornews.ro.

Etichete
Comenteaza