Șofer de omenie la Cluj: „Soferului de bmw care mi-a facut calea pe tot drumul Belis-Gilau, iti multumesc!”

Șofer de omenie la Cluj: „Soferului de bmw care mi-a facut calea pe tot drumul Belis-Gilau, iti multumesc!”
| Foto: digi24.ro

Un clujean a ținut să-i mulțumească public unui șofer care l-a ajutat în condiții de trafic dificile, cu ceață densă pe timp de noapte.

„Soferului de bmw care mi-a facut calea pe tot drumul Belis-Gilau, iti multumesc! Sunt atatea postari, pare-mi-se ca mai mult aduc a jigniri asupra unor soferi ( e drept, si-o merita unii ) dar putine in care apar multumiri.

O ceata imensa din Belis pana in Gilau, nu puteam sa vad 3 metri in fata. Mergeam cu 20km/h in zona de 70. Proiectoarele de ceata nu-mi functioneaza. M-ai depasit tu, si m-am tinut initial de tine... Am incercat, dar in momentu in care-mi dispareai din fata nu mai vedeam nimic.

Poate ti-ai dat seama, sau poate nu, dar am vazut ca ai incetinit, si imi ramaneai in fata. Era seara, si, ca si sofer, stiu cat e de frustrant sa ai pe unu in spatele tau, constant, iar farurile lui sa-ti bata intr-una in oglinzi. La urma urmei, au fost vreo 20 si ceva de kilometri.

Nu te cunosc, chiar daca ti-am multumit, si nu stiu daca vei vedea aceasta postare, dar, vreau sa stii ca-ti multumesc din suflet!” a scris un tânăr pe grupul Info Trafic Cluj.

Comenteaza