Românii care primesc 5000 de lei cadou de sărbători. Banii vor intra direct în cont

Românii care primesc 5000 de lei cadou de sărbători. Banii vor intra direct în cont

O categorie de români angajați vor primi 5000 de lei primă de sărbători.

O categorie dintre angajații României primesc acum primă de sărbători. Suma se ridică la valoarea de 5000 de lei.

Angajații OMV Petrom au acum motiv de bucurie. Aceasta este cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est. Mai mult decât atât, ea are o producție anuală de țiței și gaze la nivel de grup de aproximativ 47 de milioane bep în anul 2021. Chiar dacă ani la rand s-au judecat cu conducerea în privința primelor de sărbători, acum anagajatii au parte de acest lucru.

Astfel, la finalul lunii septembrie 2022, compania Petrom avea 7.768 de angajați la nivel de grup. De sărbători, fiecare angajat va primi 5.000 de lei brut, adică aproximativ 3.000 de lei net. Și asta nu este tot. Aceștia vor beneficia de o parte din contribuțiile care au fost trecute din sarcina angajatorului în cea a angajatului, în trecut.

"În semn de recunoștință pentru contribuția voastră la rezultatele excelente ale Grupului OMV Petrom, obținute în urma unei performanțe susținute în primele trei trimestre ale anului 2022, precum și în anul precedent, Directoratul OMV Petrom va acorda un bonus unic, în valoare de 5.000 de lei brut, plus indemnizația de compensare contribuții de 20%. Bonusul va fi plătit în 15 martie 2023 către toți angajații activi la data de 30 septembrie 2022, în OMV Petrom și companiile afiliate, precum și în OMV Petrom Global Solutions.Prime de Crăciun 2022. Bonus de 1000 de lei de Sărbători, plus alte beneficii extrasalariale

Bonusul vine în continuarea măsurilor anunțate anul acesta, adițional față de beneficiile negociate în CCM, cum ar fi bonusul de teleworking în valoare de 2.000 de lei net, plătit în septembrie, și compensarea financiară în valoare de 7.200 de lei brut, plus indemnizația de compensare contribuții de 20% plătită în octombrie. Vă mulțumim pentru contribuție și pentru angajamentul de care dați dovadă!", este mesaj transmis de compania petrolieră, Petrom.

OMV Petrom a înregistrat la nivel de grup, până la finalul lunii septembrie a acestui an, un profit net în valoare de 9,156 de miliarde de lei. Acesta este de cinci ori mai mare faţă de cel raportat în aceeași perioadă a anului trecut. Atunci se estima la valoarea de 1,676 de miliarde de lei, potrivit spynews.ro.

Comenteaza