Laurențiu Reghecampf e pus pe fapte mari. Ce surpriză i-a făcut iubitei sale de ziua ei...domnișoara a fost surprinsă de gest

Laurențiu Reghecampf  e pus pe fapte mari. Ce surpriză i-a făcut iubitei sale de ziua ei...domnișoara a fost surprinsă de gest

 Corina Caciuc a împlinit frumoasa vârstă de 29 de ani, iar Laurențiu nu s-a sfiit să-i facă o surpriză.

Iată cu ce cadou a venit acasă încă soțul Anamariei Prodan pentru iubita lui însărcinată!

Atent la fiecare zi specială, așa cum a fost dintotdeauna, chiar și în relația cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf nu a uitat de faptul că iubita lui, de la care așteaptă și un copil, împlinește astăzi frumoasa vârstă de 29 de ani.

Ei bine, fără a se sfii celebrul antrenor a mers la cea mai bună cofetărie, unde i-a dat comandă de un tort cu adevărat impresionant, asta fiindcă are chiar o fotografie cu Corina Caciuc cu burtica de graviduță.

Mai mult decât atât, Laurențiu Reghecampf a impresionată pe iubita lui și cu un buchet imens de flori, care poate fi observat chiar în postarea pe care a făcut-o recent pe conturile lui personale de socializare.

Deși celebrul antrenor nu a arătat cadouri exclusiviste, ci unele semnificative, care arată dragostea pe care i-a poartă Corinei Caciuc, tânăra lângă care o să devină din nou tată, cu siguranță aceasta a fost foarte încântată de gesturile pline de iubire, potrivit spynews.ro.

Comenteaza