Război în lumea clanurilor! Un interlop amenință cu pistolul în mână: ”Pe mine nu mă omorâţi, bă!”

Război în lumea clanurilor! Un interlop amenință cu pistolul în mână: ”Pe mine nu mă omorâţi, bă!”

În Timișoara, un interlop s-a filmat pe Facebook în timp ce ținea în mână un pistol real. 

După ce, recent, un refugiat a fost ucis în stradă, o filmare cu un interlop care îşi ameninţă cu pistolul rivalii arată că răfuielile au ajuns într-o etapă periculoasă pentru toată lumea. În oraşul fără de lege, oamenii nu se mai simt în siguranţă.

Sile Bocz, interlop: "Uitaţi aici, îl vedeţi? Uite aici, uite gloanţe aici! Uite aici glonţ, l-ai văzut? Bă, ultimul eu mi-l trag în cap. Atâta vă jur! Pe mine nu mă omorâţi, bă! Pe mine nu mă omorâţi!"

E război în lumea clanurilor din Timişoara. Un interlop jură răzbunare duşmanilor pe Facebook cu pistolul şi glonţul în mână. Rivalii i-au cerut taxă de protecţie şi i-au ameninţat cu moartea copiii.

Sile Bocz, interlop: "Au venit 70– 80 de inşi peste mine în Timişoara. Au venit șmecherii. Dacă nu aveam cuțitul ăla, Drăgane, Deiane, mă omorați cum l-ați omorât pe ăla de i-ați scos dinții din gură. Ce dacă mai vând un drog, mai am și eu acolo."

Bărbatul are un trecut plin de infracţiuni: o tentativă de omor, mai multe furturi şi conducere fără permis. Cumulat, a făcut puşcărie 16 ani. Poliţiştii de la Seviciul de Investigaţii Criminale au descins azi dimineaţă în locuinţa în care stă cu chirie şi i-au confiscat pistolul. După live-ul făcut pe Facebook, în prezenţa mascaţilor, una din maşinile bărbatului a fost atent percheziţionată.

Vestul României a devenit Vestul sălbatic. Bandele rivale se războiesc de multă vreme, fac legea în zonă şi stârnesc teroare. Anii trecuţi, un rival al clanului Udrea a ajuns la spital cu o sabie înfiptă în umăr. A urmat o încăierare chiar în secţia de urgenţe a spitalului, potrivit observatornews.ro.


 

Comenteaza