Jale mare! A murit șeful unui clan de interlopi. Zeci de rromi s-au adunat la priveghi

Jale mare! A murit șeful unui clan de interlopi. Zeci de rromi s-au adunat la priveghi
| Foto: wowbiz.ro

Zeci de rromi s-au adunat la priveghiul unui celebru membru al clanului Sandu din Murgeni. 

Acesta este jelit cu manele, cu live-uri pe Facebook și, evident, fără respectarea nici unei măsuri de prevenire a răspândirii noului virus. Autoritățile au intervenit, însă imediat după plecarea lor „spectacolul” a fost reluat.

Călin Secretar, în vârstă de 50 de ani, membru cunoscut al clanului Sandu din Murgeni, a murit în urma unui infarct, în Franța. Potrivit vremeanoua.ro, decesul acestuia a venit după ce ar fi luat mai multe pastile, iar apoi a consumat alcool. Călin Secretar a fost adus în țară ieri, 28 martie, în sicriu, din Franța și depus la locuința sa din comuna Zorleni. În scurt timp la priveghiul acestuia s-au adunat zeci de oameni, nerespectând restricțiile impuse.

La casa unde a fost depus trupul neînsuflețit al acestuia s-au adunat rudele, prietenii și toți cunoscuții din Murgeni, Bârlad și Zorleni. La priveghi au fost prezenți și maneliști care au cântat cântece de jale, iar numărul de participanți a depășit cu mult limita maximă admisă.

Cei prezenți la priveghi au făcut mai multe live-uri pe Facebook, așa că în urma imaginilor apărute în mediul online autoritățile au intervenit. Rromii au fost mustrați și au promis că vor respecta restricțiile, însă la doar câteva ora după plecarea oamenilor legii au uita de promisiunile făcut și s-au desfășurat după propriile reguli.

Călin Secretar o să fie înmormântat joi, 1 aprilie, iar până atunci autoritățile se așteaptă ca tot mai mulți oameni să apară la priveghi. Din această cauză, jandarmii au instituit o zonă de siguranță pentru a proteja cetățenii din proximitatea locuinței decedatului și monitorizează zona.

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Judetean Vaslui, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui au monitorizat situația încă de la apariția primelor date despre eveniment. În acest moment, se desfășoară activități specifice în vederea asigurării și menținerii ordinii și liniștii publice.

Totodată, au fost demarate verificări pentru identificarea persoanelor care nu au respectat prevederile legale și recomandările polițiștilor, pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID-19, cât și pentru luarea măsurilor legale”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, potrivit wowbiz.ro.

Etichete
Comenteaza