Caz cutremurător! Un copil a fost împușcat mortal de fratele său de doar trei ani

Caz cutremurător! Un copil a fost împușcat mortal de fratele său de doar trei ani

Un bebeluş de doar opt luni a fost împuşcat mortal de fratele său de trei ani, după ce băiatul a găsit un pistol, ţinut la vedere, în apartamentul familiei.

Micuţul a fost împuşcat vineri în abdomen de fratele său, în timp ce părinţii aveau alte două persoane în vizită, transmite observatornews.ro.

Băiatul a găsit pistolul într-o zonă nesupravegheată şi a început să se joace cu el, neştiind că poate provoca o adevărată tragedie, a declarat asistentul șefului poliției din Houston, Wendy Baimbridge.

 
Părinţii l-au dus de urgenţă la spital pe băieţelul în vârstă de opt luni, dar în ciuda eforturilor depuse de medici a murit la scurt timp, potrivit The Guardian.

„Vreau ca în acest moment să fac un apel la părinţi, tutori, oricine, pentru a nu mai lăsa armele personale la îndemâna oricui, ele nu ar trebui să fie accesibile oricui din casă” a declarat Wendy Baimbridge.

„Trebuie închis. Sunt lucruri pe care le puteţi face pentru a proteja arma respectivă. Vă rugăm să vă rugaţi pentru această familie. Este un eveniment cu adevărat tragic”

Poliția a fost inițial chemată la spitalul unde a fost dus micuţul, stabilindu-se ulterior că incidentul a avut loc în apartamentul familiei.

Anchetatorii au găsit arma în interiorul autovehiculului pe care familia l-a folosit pentru a-l transporta pe băiat.

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a afla concret care au fost circumstanţele producerii tragediei şi cine se face vinovat în acest caz: „O astfel de decizie ar fi de competența diviziei de omucidere și a biroului procurorului” a adăugat doamna Baimbridge.

La momentul incidentului, erau patru adulți în casă și doi au rămas în urmă, în timp ce părinţii l-au dus la spital pe bebeluş.

Comenteaza