Preot prins în flagrant, în timp ce abuza un minor. Nu este la prima lui abatere

Preot prins în flagrant, în timp ce abuza un minor. Nu este la prima lui abatere
| Foto: observatornews.ro

Un preot din Videle a fost luat cu cătușele de către polițiști după ce a fost prins în flagrant că întreținea relații sexuale cu un băiat.

Este acelaşi preot care în urmă cu câteva luni plătea 300 de mii de lei unor tineri care îl şantajau cu imagini compromiţătoare.

Preotul are 64 de ani şi este cunoscut pentru exorcizări, ritualuri păgâne, dar şi pentru că a fost duhovnicul unor vedete.

"Sunt un om fericit că am trăit în Biserică, cu credinţă multă la Dumnezeu".

Preotul de la Biserica Fotăcheşti din Videle. Un slujitor al bisericii respectat de enoriaşii săi. Seara treacută însă poliţiştii l-au prins în flagrant în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un băiat de 16 ani dintr-un centru de plasament. Totul s-a întâmplat intr o casă din sectorul 3.

- Părinte, e adevărat că aţi întreţinut relaţii sexuale cu acel minor?
- Poveşti...
- Îl plăteaţi?
- Poveşti de adormit copiii.
- Poveştile cui? Ce făceaţi cu el?
- Ale dumneavoastră.

Anchetatorii ar fi intrat pe fir la începutul acestui an. Atunci chiar el s-a dus să se confeseze agenţilor. A reclamat faptul că e şantajat de opt tineri care l-au filmat în ipostaze deocheate pe litoral. O vreme a plătit pentru a le închide gura. 300 de mii de lei!

Preotul a devenit celebru după ce i s-a dus vestea că ghiceşte credincioşilor viitorul în Evanghelie. Le făcea concurenţă vrăjitoarelor, însă avea un avantaj: marketingul mai bun şi mai credibil. Turuia preziceri din spatele patrafirului. A fost duhovnicul mai multor vedetel. Printre ele şi Oana Zăvoranu.

În trecut, preotul a fost filmat cum îşi călca pur si simplu enoriaşii în picioare într-un ritual păgân de videcare. Mulţi erau chiar convinşi că scapă astfel de boli şi de durere.

Straiele bisericeşti l-au ferit multă vreme de gura lumii. De o bună bucată de vreme oamenii au început să-i pună la îndoială harul şi faptele, potrivit observator.ro

- Atrăgea minorii pe lângă el. Îi plăcea să-i ţină pe lângă el, pe acolo.
-Are o grămadă de avere aici. Tu ştii câţi bani a făcut ala aici, în satul ăsta?
- Ştiaţi că are o relaţie cu un minor? A fost prins în flagrant când întreţinea relaţii cu el.
- Aşa ceva nu credeam şi nu îmi vine să cred.


 

Etichete
Comenteaza