Klaus Iohannis l-a sunat pe Florin Piersic. Dialogul dintre cei doi: „M-a sunat neamțu’ ”

Klaus Iohannis l-a sunat pe Florin Piersic. Dialogul dintre cei doi: „M-a sunat neamțu’ ”
| Foto: fanatik.ro

Florin Piersic a primit de ziua lui sute de telefoane. Printre acestea s-a numărat și cel al președintelui României, Klaus Iohannis.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, l-a felicitat personal pe Florin Piersic, având un dialog savuros cu marele actor, miercuri, 27 ianuarie 2021, cu ocazia zilei de naştere a acestuia, “Mărgelatu” împlinind 85 ani.

Florin Piersic şi-a sărbătorit miercuri ziua de naștere alături de familie, undeva, în apropierea Clujului. A fost sufocat de telefoane și de mesaje.

De altfel, mesageria vocală a telefonului său este blocată. Dar, printre cei care au reușit să-l „prindă”, s-a aflat președintele Klaus Iohannis.

Încă de dimineață, prietenii și cunoscuții l-au felicitat pe Florin, iar posturile de televiziune au difuzat, la „foc automat”, filmele în care a jucat…

Șeful statului, Klaus Iohannis, l-a decorat, în trecut, pe Florin, dar… actorul mai dorește distincții, pentru că are amintiri vechi, legate de relația cu șeful statului: „Îl știu de când era primar la Sibiu și îl iubesc!”. Însă, l-am găsit și noi, „nepreședinții”, pe Florin, OMUL căruia i-am trimis un cadou care l-a bucurat teribil…

Florin Piersic locuieşte la o cabană aflată la 56 de kilometri depărtare de Cluj-Napoca. De ziua sa, i.au fost aproape soția și câțiva prieteni. Iar telefoanele au făcut coadă la poarta lui „Mărgelatu”… „Andrei, am răspuns la 191 de apeluri, până la ora asta! Și ăștia nu se opresc, că mă iubește țara!”, ne-a mărturisit „Ciocoflenderul”

Chiar și de ziua lui, Florin a fost darnic. Vorbește minute în șir, răspunde mesajelor primite și… trăiește frumos, deşi statul român nu l-a recompensat la adevărata-i valoare şi îi oferă o pensie mizeră… „E nebunie, Dicule! M-au sunat ministrul culturii și președintele Iohannis. Știi ce mi-a zis „neamțu’ ”? „Nu știu ce să-ți spun sau ce să-ți dau, Florine, că te iubesc și ți-am oferit Ordinul Național”… Și eu i-am răspuns așa: „Să-mi mai dai Ordine, că și eu te iubesc!”… Să spui asta, în redacție! Mă impresionează grija cu care vă purtați, toți, față de mine!”… ni s-a destăinuit Florin Piersic, potrivit fanatik.ro.

În „arhitectura” acestui articol am păstrat exact „arhitectura” spuselor prietenului nostru Florin Piersic. Motivul este clar. Acesta este Florin și așa trebuie cunoscut și recunoscut. El este inimitabil.

Comenteaza