Marele actor Florin Piersic a ajuns la ATI. Detalii cutremurătoare despre starea sa de sănătate

Marele actor Florin Piersic a ajuns la ATI. Detalii cutremurătoare despre starea sa de sănătate
| Foto: wowbiz.ro

Medicii au oferit primele detalii privind starea de sănătate a lui Florin Piersic care a fost internat la ATI.

Ies la iveală noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic, după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență. Marele actor este internat pe secția de Terapie Intensivă a Institutului Inimii din Cluj Napoca.

Recent, Florin Piersic a ajuns de urgență la spital și a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchi, din cauza unei infecții care s-a extins până la stimulatorul cardiac pe care acesta îl are de câțiva ani.
 
Actorul a fost transferat acum pe secția de Terapie Intensivă a Institutului Inimii din Cluj Napoca pentru ca medicii să îl poată ține sub observație.  

Cadrele medicale au vorbit pentru prima oară despre starea lui Florin Piersic, însă nu au intrat în detalii, dat fiind faptul că familia sa își dorește discreție. Au mai menționat că în funcție de evoluția lui s-ar putea lua în calcul transferul la o clinică din străinătate, însă pentru moment nu este cazul.

„Este într-o stare stabilă în momentul de față. Se află internat pe secția de Cardiologie din Institutul nostru, sub tratament medicamentos. Dar vreau să subliniez că familia mi-a cerut în mod expres să nu furnizez informații pentru că dorește intimitate și discreție vizavi de starea dumnealui”, a declarat un reprezentant al spitalului, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza