Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra când va muri! Ce răspuns i-a dat celebra clarvăzătoare

Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra când va muri! Ce răspuns i-a dat celebra clarvăzătoare

Carmen Harra a dezvăluit detalii neștiute legate de destinul lui Florin Piersic, după o citire numerologică pe care i-a făcut-o.

Florin Piersic traversează o perioadă dificilă a vieții sale de câteva săptămâni, din pricina problemelor de sănătate. Din fericire, de la ultima intervenție medicală la care a fost supus în cadrul Spitalului Foișor din capitală, maestrul se recuperează ușor, dar sigur. Toți cei care îl iubesc speră că nu va mai dura mult și își va relua activitatea și va reveni pe scenă. Același lucru speră și Carmen Harra, care are o relație aparte cu maestrul și pe care îl consideră una dintre cele mai autentice personalități ale țării noastre.

În cadrul unui interviu recent, clarvăzătoarea a vorbit despre întâlnirile pe care le-a avut cu actorul acum zeci de ani și în care i-a prezis câți ani va trăi, conform chiromanției, adică cititului în palmă.

Carmen Harra a depănat amintirile pe care le are cu Florin Piersic, aducându-și aminte de un moment în care actorul, foarte curios, i-a întins palma pentru a-i spune câți ani va trăi. Clarvăzătoarea a venit cu vești optimiste, menționând despre acesta la acel moment, dar și acum, că are toate șansele să atingă chiar și vârsta de 100 de ani, având o longevitate cum puțini oameni au.

„Am mai mult amintiri cu el și îmi amintesc cum mă întreba «Carmen, eu cât trăiesc?» și îmi arăta palma. El este codificat cu cifra 11, ceea ce îl face un om deosebit, care are o longevitate incredibilă. Îi spuneam mereu că poate prinde și 100 de ani, are și o dorință de a trăi, de a exista pentru noi toți care îl iubim. (...)”, a spus Carmen Harra, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza