Filmul tragediei în care o mamă s-a sinucis după ce fiul ei s-a înecat în piscină. Cei doi vor pleca pe ultimul drum împreună

Filmul tragediei în care o mamă s-a sinucis după ce fiul ei s-a înecat în piscină. Cei doi vor pleca pe ultimul drum împreună

Tragedie  într-o familie din Găieşti, județul Dâmbovița, unde o mamă s-a sinucis după ce fiul ei a murit.

Singurul copil! Şi l-a dorit din tot sufletul! Vă daţi seama că nu putem s-o condamnăm pe ea, pe mama! A fost un necaz!

Era viaţa ei! Era copilaşul pe care şi l-a dorit. Şi l-a avut! Şi...Şi tristeţea e mare! 

Când femeia şi-a dat seama că micuţul lipseşte, pentru copil era însă prea târziu. Mama aproape că şi-a pierdut minţile, când l-a văzut fără suflare în piscina din curte. 

Bunicul patern al copilului: A stat o perioadă lângă el. După aceea, a dispărut. Ea. Despre copil nu ştiu ce s-a întâmplat. Sunt bunicul lui Albert.

După ce medicii au declarat decesul copilului, Cami a fugit de acasă doar cu hainele de pe ea. A fost văzută de vecini îndreptându-se spre câmpul din apropiere. Zeci de poliţişti cu câini de urmă, jandarmi şi localnici au cautat-o mai bine de şase ore. 

Cami fost găsită fără viaţă pe un câmp, în apropiere de casă. Acum, familia se pregăteşte de două înmormântări. Cami şi Albert vor fi îngropaţi, cel mai probabil împreună, pentru a fi alături pe vecie, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza