Dosar penal şi amenzi uriaşe după petrecerea de logodnă între doi copii de 12 ani şi 15 ani

Dosar penal şi amenzi uriaşe după petrecerea de logodnă între doi copii de 12 ani şi 15 ani
| Foto: mediafax

Logodna dintre doi copii, unul de 12 ani şi altul de 15 ani, din comuna Coţofenii din Faţă, judeţul Dolj, a fost stricată de poliţişti, iar organizatorul petrecerii, cel mai probabil unul dintre părinţi, a fost amendat şi s-a ales cu dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

Poliţiştii din Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti - Postul de Poliţie Coţofenii din Faţă s-au sesizat din oficiu după ce pe reţelele de socializare au apărut imagini cu o petrecere la care participau mai multe persoane care nu respectau prevederile legale în contextul pandemiei de Covid-19.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în 12 ianuarie, între orele 12.00 – 15.00, mai multe persoane au participat la o logodnă, între doi copii de 12 şi 15 ani, care s-a desfăşurat la locuinţa unui bărbat de 33 de ani, din comună.

În urma vizionării imaginilor video, au fost identificate 12 persoane care au fost sanctionate contravenţional cu amendă în valoare de 2.500 de lei.

Valoarea totală a amenzilor aplicate de poliţişti este de 40.000 de lei. Totodată, poliţiştii continuă verificările pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment.

De asemenea, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.

Comenteaza