Doi bărbați au întrat la o spălătorie cu mașinile lor de lux dar au ieșit fără ele. Ce ascundeau ei, de fapt

Doi bărbați au întrat la o spălătorie cu mașinile lor de lux dar au ieșit fără ele. Ce ascundeau ei, de fapt

Doi bărbați din Neamț au rămas fără mașinile lor de lux după ce poliția a aflat că acestea erau furate.

Bărbații nu au mai reușit să iasă și cu ele, după ce polițiștii de frontieră au intrat pe fir. Autoturismele, care erau furate și căutate de autoritățile din Italia, au fost confiscate. Cei doi nemțeni au fost conduși la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Siret pentru cercetări.

Așa aveau să afle că mașinile, una în valoare de aproximativ 86.500 de lei, respectiv 91.200 lei, erau date dispărute de autoritățile din Italia. Polițiștii continuă cercetările.

Cele două maşini de lux au rămas la sediul instituţiei. "Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret - judeţul Suceava au descoperit și indisponibilizat două autoturisme căutate de autoritățile din Italia.

În data de 05 martie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autovehicule furate. În jurul orei 13.00, la ieșirea din orașul Siret spre Suceava, colegii noștri au identificat două autoturisme aflate în incinta unei spălătorii auto, mașini despre care aveau suspiciuni ca prezintă nereguli, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza