Diana Șoșoacă a încălcat legea. Ce mesaj halucinant le transmite românilor?

Diana Șoșoacă a încălcat legea. Ce mesaj halucinant le transmite românilor?
| Foto: impact.ro

În urma materialului video pe care l-a transmis de la o petrecere cu lăutari, Diana Șoșoacă a ajuns iar în atenția publică.

În acel loc, petrecăreții se purtau ca înainte de pandemie, fără distanțare socială și fără măști de protecție.

În ciuda criticilor care s-au ațintit asupra ei, senatoarea AUR a arătat că nu este atinsă de acuzații, ba mai mult, le-a recomandat tuturor cetățenilor să facă așa.

Senatoarea AUR a oferit primele declarații cu privire la imaginile video transmise în direct. Aceasta a subliniat faptul că pandemia ne-a răpit bucuriile vieții, un lucru absolut anormal.

În urma postării sale, Diana Șoșoacă trage un semnal de alarmă către români, susținând că aceștia trebuie să revină la viață.

Avocata a făcut referire și la pandmiile care au avut loc de-a lungul timpului, argumentând că lumea nu s-a sfârșit odată cu ele.

În plus, Diana Șoșoacă a explicat pe scurt datele în care a avut loc petrecerea, susținând că nu a încălcat nicio regulă.

„În primul rând, au fost zece minute transmise live, pe Facebook, tocmai pentru a da semnal României, să-şi revină la viaţă.

Am avut numeroase infectări de-a lungul secolelor, nu s-a oprit viaţa pentru un virus, care, la acest moment, are o mortalitate de 0,026%.

Iaşiul este pe scenariul verde. România a început să funcţioneze doar pe culori. Restaurantele sunt deschise, au dreptul să participe 50% din capacitate, nu erau zeci de oameni.

Restaurantul nu era închiriat pentru petrecerea soţului”, a declarat în exclusivitate Diana Şoşoacă potrivit playtech.ro.

Comenteaza