Când se termină războiul Rusia - Ucraina? Anunțul ȘOC al momentului. Este oficial

Când se termină războiul Rusia - Ucraina? Anunțul ȘOC al momentului. Este oficial

Întreaga omenire se întreabă când se va termina războiul dintre Rusia și Ucraina. Prin urmare, a fost făcut public un anunț oficial.

Conform anunțului lansat de Pentagon, conflictul ruso-ucrainean nu se încheie curând.

Din data de 24 februarie 2022, Rusia și Ucraina sunt în plin război. Întreaga planetă este tensionată și se întreabă ce va urma. Pentagonul a oferit și o lămurire.

Atacul Rusiei asupra Ucrainei a intrat în atenția tuturor, astfel că fiecare este la zi cu toate noutățile și încearcă pe cât posibil să ajute populația ucraineană afectată. Reprezentanții Pentagonului au venit cu mai multe informații despre perioada în care războiul dintre Rusia și Ucraina o să se oprească.

Conform primelor informații, forțele armate ruse mai au nevoie de încă 7 zile pentru a înconjura Kievul și între 4 și 6 săptămâni pentru a prelua controlul țării.

Chiar dacă Putin ar putea câștiga, iar Ucraina ar fi învinsă, conflictul dintre cele două țări, va dura mult timp, chiar 10-20 de ani.

Potrivit Pentagonului, după o perioadă lungă de conflicte care vor continua, trupele președintelui rus ar putea să fie învinse. 

Putin a ordonat, în urmă cu o săptămână, la primele ore ale dimineții ca trupele militare să atace Ucraina. Președinele rus avea un plan bine gândit și o strategie aparte, însă situația a luat o altă întorsătură.

Potrivit unei analize recente, războiul din Ucraina nu se desfășoară așa cum s-a planificat la Moscova, asta deoarece trupele lui Vladimir Putin nu se așteptau la rezistența militară și civilă, astfel că a încetinit înaintarea, până în aceste momente neavând niciun obiectiv atins, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza