Un soldat din Târgoviște a salvat o bătrână dintr-un incendiu. A ajuns la spital intoxicat de fum

Un soldat din Târgoviște a salvat o bătrână dintr-un incendiu. A ajuns la spital intoxicat de fum
| Foto: observatornews.ro

Un soldat aflat în timpul liber a salvat o vecină de bloc căreia îi luase foc apartamentul. 
 

Din cauza fumului inhalat, Laurențiu a ajuns la spital, intubat, unde a primit îngrijiri medicale de specialitate.

Un incendiu a izbucnit, duminică, într-un bloc din Târgoviște. Strigătele de ajutor ale unei femei în vârstă i-au atras atenția unui soldat aflat acasă, în timpul liber.

Laurențiu Iancu a fost trezit de strigăte disperate după ajutor. Apartamentul vecinei sale, o femeie în vârstă și în imposibilitatea de a se deplasa, a luat foc.

Fără să stea pe gânduri, bărbatul a intrat în apartamentul în flăcări şi a reuşit să o salveze pe femeie. În timp ce intervenea, salvatorul s-a intoxicat cu fum şi, ulterior, a fost transportat la spital.

"În această dimineață, un incendiu a avut loc într-un bloc din Târgoviște. Soldatul Iancu a fost trezit de strigăte disperate după ajutor. Apartamentul vecinei sale, o femeie în vârstă și în imposibilitatea de a se deplasa, a luat foc.

Fără să stea pe gânduri, colegul nostru a intervenit, reușind să-i salveze viața bătrânei, înainte de sosirea echipajelor de pompieri.

Din cauza fumului inhalat, colegul nostru se află acum în spital, intubat, urmând a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Laurențiu, ne rugăm pentru tine și îți dorim însănătoșire grabnică! Pentru spiritul civic și de sacrificiu, pentru curajul și respectul tău față de semeni, îți mulțumim, Laurențiu!", au anunțat reprezentanții MApN, pe Facebook.

Bărbatul a povestit că și-a urmat instinctul uman de a salva viața unui om, potrivit observatonews.ro. 

“Eu nu am făcut altceva decât să îmi urmez instinctul uman de a da o mână de ajutor unui om căzut. Într-adevăr, pentru a salva viața vecinei mele, mi-am riscat viața mea, dar pentru asta sunt pregătit. Satisfacția de a salva un om de la moarte este inimaginabilă! Dacă puteți să ajutați, nu ezitați, însă fiți raționali!”

Comenteaza