O tânără însărcinată a căzut de la etajul 9 după ce apartamentul ei a luat foc

O tânără însărcinată a căzut de la etajul 9 după ce apartamentul ei a luat foc
| Foto: observatornews.ro

O tânără de 21 de ani, însărcinată a căzut de la etajul 9 al balconului său, în încercarea de a scăpa de incendiul care i-a cuprins apartamentul.

Maria Artyschuk s-a agățat de balcon în timp ce echipajul de pompieri ajunsese la fața locului.

După ce a așteptat ceva timp, femeia nu a mai reușit să se țină și a căzut de la 24 de metri înălțime. Moartea sa a avut loc doar cu câteva minute înainte de a putea fi salvată.

Incidentul a avut loc în orașul port Yuzhne, din sud-vestul Ucrainei pe 30 martie.

Potrivit rapoartelor, Maria era singură acasă când suportul electric de uscare a hainelor a luat foc din cauza unei defecțiuni. Femeia a ieșit din balcon și a început să strige după ajutor, la scurt timp după ce apartamentul ei de trei camere s-a umplut de fum.

Filmările o arată pe tânără stând pe pervazul balconului ei, în timp ce o mașină de pompieri ajunge la fața locului. Ea încearcă cu disperare să ajungă din nou în apartament, însă nu reușește și poate fi văzută atârnând la balconul său.

În doar câteva momente, Maria nu mai reușește să se țină și cade direct pe asfalt. A murit imediat la impactul cu solul. Viitoare mămică a căzut chiar în timp ce pompierii spărgeau ușa apartamentului său ca să o salveze. Vecinii au mărturisit că fata aștepta primul său copil.

Autoritățile locale au declarat că pompierii nu au putut instala rapid scările de evacuare ca să o salveze pe femeie, din cauza mașinilor care erau parcate lângă bloc și blocau accesul.

Cercetările continuă pentru a afla cauza exactă a incendiului. Yuzhne este un oraș mic cu 32.000 de locuitori, situat în sudul regiunii Odesa, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza