Cine este iubita lui David Popovici. Campionul mondial este îndrăgostit lulea de tânără

Cine este iubita lui David Popovici. Campionul mondial este îndrăgostit lulea de tânără

Taisia Nițuleasa se numește iubita lui David Popovici, campionul nostru mondial. Cei doi sunt foarte îndrăgostiți, iar tânăra îl susține la toate competițiile.

David Popovici a preferat să rămână discret pe plan personal. Așadar, acesta a reușit mult timp să o țină departe de ochii curioșilor pe cea care îl susține necondiționat. Însă, partenera de viață a campionului este destul de cunoscută pe rețelele sociale.

Aceasta adună sute de like-uri, pe pagina personală de Instagram. Ea deține fotografii cu diferite tipuri de machiaje, așadar ne dăm seama că iubita înotătorului este make-up artist.

Cei doi preferă să se iubească departe de ochii curioșilor. După victoria din bazinul de la Budapesta, iubita lui l-a felicitat, fiind extrem de mândră. Cei doi sunt într-o relație de aproximativ doi ani. Blondina nu i-a fost alături lui David Popovici la Mondiale. În schimb, acesta a fost susținut părinții, dar și antrenorul Adrian Rădulescu. Camelia Potec a fost și ea alături de campion, potrivit spynews.ro.

David Popovici a reușit să ajungă la inimile tutoror, asta după ce sportivul a devenit cel mai rapid înotător din lume. Alături de David Popovici s-a mai bucurat și prietena lui, care a reacționat imediat pe rețelele sociale.

Taisia, tânăra care îi este alături tot timpul sportivului, de doi ani, a fost cea care a reacționat imediat pe contul său personal de Instagram. Adolescenta a publicat o fotografie cu David Popovici acolo unde erau trecute datele probei în urma căreia campionul a devenit cel mai rapid înotător din lume. Iubita lui a fost cea care a scris pe imagine mesajul: "Um...UMMMMM".

 

Comenteaza