Anamaria Prodan a mai primit o lovitură de zile mari! Vedeta este „terminată” pe toate planurile

Anamaria Prodan a mai primit o lovitură de zile mari! Vedeta este „terminată” pe toate planurile
| Foto: instagram/anamariaprodan

Războiul dintre fraţii Becali şi Anamaria Prodan are un nou episod. După ce Gigi Becali i-a furat un jucător, acum este rândul lui Giovanni s-o atace pe vedetă.

După Dennis Man, firma de impresariat controlată de Victor şi Giovanni Becali i-au luat Anamariei Prodan încă un jucător valoros.

Conflictul dintre Anamaria Prodan şi fraţii Becali datează de câţiva ani, dar el a fost amplificat în urmă cu aproape un an, când verii lui Gigi Becali i l-au luat pe Dennis Man.

La finalul lui ianuarie 2021, FCSB a primit o ofertă consistentă de la Parma pentru Dennis Man, 11 milioane de euro, plus două milioane de euro în bonusuri.

Jucătorul era atunci reprezentat de Anamaria Prodan, însă Dennis Man a rupt contractul cu aceasta şi a decis să fie reprezentat la negocieri de fraţii Victor şi Giovanni Becali. Man a luat această decizie la îndemnul lui Gigi Becali.

Imediat, între familia Anamariei Prodan şi familia Becali a început un adevărat război, care s-a lăsat cu acuzaţii foarte dure şi cu multe jigniri.

Această dispută îşi consumă acum un nou episod foarte important. Gigi Becali a dezvăluit că şi Ianis Stoica a rupt contractul cu Anamaria Prodan şi a semnat cu fraţii Giovanni şi Victor Becali:

”Nu am treabă, nici nu ştiam. M-a sunat Giovanni şi mi-a spus: 'a venit taică-su lui Ianis că vrea să semneze cu firma noastră“. M-a întrebat: 'Esti de acord?'.

I-am răspuns că n-am nicio treabă. Deci, ce scandal să fie? E problema domniei sale (n.r. – Anamaria Prodan), nu mai vreau să aud de ea, nu am treabă cu ea”, a spus Gigi Becali la Pro X, potrivit telekomsport.ro.

Comenteaza