Vulpița a născut și este deja însărcinată pentru a treia oară?! Cine este tatăl

Vulpița a născut și este deja însărcinată pentru a treia oară?! Cine este tatăl
| Foto: spynews.ro.

Este petrecere în familia Stegaru! Vulpița și soțul ei, Viorel, așteaptă un al treilea copil.

Veronica și Viorel Stegaru au decis să dea uitării certurile, iar asta pentru că la mijloc sunt doi trei copii, dintre care pe unul îl poarta în pântece.

Vulpița se simte acum mai fericită ca niciodată, iar asta ne arată chiar ea, pe pagina sa de Instagram, acolo unde își ține urmăritorii la curent cu fiecare activitate pe care o desfășoară.

Așa a făcut și de această dată, moment în care Veronica Stegaru a postat pe internet o fotografie cu băiețelul său, alături de un mesaj de ziua lui de naștere.

"La mulți ani, Daniel, copilul nostru!", a scris Vulpița de la "Acces Direct" alături de postarea cu băiețelul ei.

Vulpița și Viorel Stegaru au fost doi dintre cei mai controversați invitați din platoul emisiunii "Acces Direct". De-a lungul timpului, ei au tras critici dure din partea publicului și chiar și a vecinilor. Însă, cu toate acestea, erau și persoane care îi admirau pe cei doi de la distanță.

 
Ei bine, după plecarea din emisiunea de la Antena 1, nimeni nu a mai știu nimic de ei, cel puțin până acum.

La începutul lunii mai a acestui an, Vulpița de la "Acces Direct" a surprins pe toată lumea cu o veste de zile mari. Veronica Stegaru a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară, chiar la câteva saotamani după ce a făcut public anunțul despărțirii dintre ea și Viorel.

De atunci și până acum, cei doi s-au împăcat și, mai mult decât atât, Vulpița a făcut publice mai multe fotografii cu chipul bebelușului pe care îl poartă în pântece, potrivit spynews.ro.

Comenteaza