Viorica și Ioniță în prag de faliment? Clejanii sunt într-un dezastru financiar după un an de pandemie

Viorica și Ioniță în prag de faliment? Clejanii sunt într-un dezastru financiar după un an de pandemie
| Foto: cancan.ro

Viorica și Ioniță de la Clejani au mărturisit că trec prin momente dificile din punct de vedere economic.
 
 

Viorica și Ioniță de la Clejani au probleme mari cu banii din cauza pandemiei. Deși Fulgy s-a lăudat că se scaldă în lux, că are ochelari, papuci și brichete de mii de euro, realitatea este mult mai dramatică.

În pandemie, odată cu sistarea concertelor, s-a închis și ”robinetul cu bani” al familiei Manole, iar cifrele sunt cu adevărat triste. 

Viorica și Ioniță de la Clejani dețin o firmă care are a obiect principal de activitate ”interpretare artistică și spectacole”. Clejani Music SRL activează pe piață de 16 ani dar niciodată nu s-a aflat într-o situație mai grea decât acum.

Conform datelor de la Ministerul Finanțelor, compania deținută de soii Manloe și-a restrâns de 10 ori activitatea în anul 2020 față de 2019, ajungând cu o cifră de afaceri de doar 21.500 (4.300 euro) pe tot anul. În vremurile bune, Viorica și Ioniță ajunseseră să perceapă un tarif de 23.000 de euro pentru un singur concert!

În aceste condiții, firma Clejanilor a ajuns să aibă un deficit de peste un sfert de milion de lei și datorii totale de peste 725.000 lei. Și conturile firmei au ajuns aproape de zero, la momentul bilanțului existând doat 5.054 lei (100 de euro!!!!) în bănci. Clejani Music SRL are în acest moment doar 2 angajați.

Chiar și în aceste condiții, Viorica și Ioniță au făcut un efort financiar important și i-au achiziționat un apartament cu două camere lui Fulgy, într-un complex imobiliar nou situat în apropierea vilei din Dristor în care cei doi locuiesc. Imobilul ar fi costat 150.000 de euro, conform tânărului care ieri a ajuns la Spitalul Clinic de Psihiatrie ”Prof Al Obregia” din București, după ce propriul tată a mers la poliție susținând că biatul lui l-a amenințat.

Totul a început în urmă cu o săptămână, după ce Fulgy a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise, moment în care tânărul a început să amenințe pe toată lumea și să se laude că are ”milioane de euro”, potrivit cancan.ro.

Comenteaza