Viorica de la Clejani a izbucnit în lacrimi, vorbind despre suferința ei: „Simt un sentiment de vinovație pentru că..”

Viorica de la Clejani a izbucnit în lacrimi, vorbind despre suferința ei: „Simt un sentiment de vinovație pentru că..”
| Foto: playtech.ro

Viorica de la Clejani a vorbit despre pierderea pe care a suferit-o înainte de Sărbătorile Pascale. 

În familia Clejanilor, sărbătorile pascale au fost apăsate de o mare tristețe, după ce tatăl Vioricăi a murit de cancer. 

Deși se simte puțin mai bine, Viorica nu poate trece peste moartea părintelui său. Cântăreața a rămas în minte cu imaginea tatălui său, pe care cancerul l-a transformat complet.

Ea a mai spus că ar fi trebuit să îl ducă la spital, chiar dacă bărbatul a refuzat din cauza pandemiei de covid-19.

„Mă simt un pic mai bine. Am avut o perioadă grea, pentru că am pierdut cea mai importantă ființă din viața mea, tatăl meu.  Abia acum înțeleg că tata nu mai e, dar eu sunt tata, am figura lui. O să îmi fie greu când merg în vizită și nu o să îl mai văd. Uitându-se la mine începe să plângă pentru că semăn atât de bine cu tatăl meu.

Încerc să o încurajez și pe ea și pe frații mei. I-am zis să fie tare, că așa e lumea trecătoare, unul naște, altul moare. Am văzut la toți care suferă de cancer că îți schimbă fizionomia. Simt un sentiment de vinovație pentru că n-am fost mai aspră cu el să îl trimit la spital, i-a fost frică de covid-19. Poate îl salvam dacă îl duceam”, a declarat Viorica de la Clejani, la Vorbește Lumea.

Ioniță a declarat că trei medici oncologi i-au spus că boala pe care o avea bărbatul era în stadiu mult prea avansat pentru a se mai putea face ceva. El a declarat că socrul lui a murit pe 2 aprilie, iar în acea zi era programată și lansarea MOFT Tv, o emisiune online.  

„Doctorii de la oncologie mi-au spus că nu putem să îi mai facem nimic. Orice intervenție a noastră nu putea decât să îl chinuie.

Eu i-am zis Vioricăi, până la urmă nu s-a mai putut. A fost un om vesel și a zis când veți face ceva pentru mine, să fie cu veselie. Omul ăsta a murit pe 2 aprilie. Tot pe 2 aprilie noi am decis să facem o emisiune online, cu muzică.

Se cheamă MOFT Tv, condusă de Fulgy. Lansarea era în aceeași zi. Când am aflat, am făcut primul priveghi cu lăutari. Am adus lăutari care cântau numai muzică de înmormântare. S-a transmis pe internet, s-a pus acolo la el în curte un televizor și a fost o alinare.

La noi, la Clejani, se cântă la înmormântare. Am adus invitați care au cântat în platou și prima transmisie a fost pentru socrul meu și am putut să le aduc o alinare și Vioricăi și mamei sale”, a spus Ioniță de la Clejani, potrivit playtech.ro.

 

Comenteaza