Două zodii care se vor despărți în luna august. Vor trece printr-o mare suferință

Două zodii care se vor despărți în luna august. Vor trece printr-o mare suferință

Doi nativi din zodiac se vor despărți de persoana iubită, în luna august. Zodiile vor suferi extrem de mult.

Balanța

Cu toate că echilibrul le caracterizează stilul de viață, nu la fel se poate spune și despre perioada următoare, când acești nativi vor fi mai impulsivi decât de obicei. Ce-i drept, cei apropiați nu le cunosc această latură, poate chiar nici partenerul, dar luna august este momentul în care vor spune direct ceea ce îi deranjează.

Este posibil ca tonul calm și abordarea empatică să fie înlocuite de o atitudine care poate deranja partenerul și pot fi înțeleși greșit. De astfel, nu este momentul nici ca acești nativi să fie geloși peste măsură, pentru că pot aduce și mai multă tensiune în cuplu.

Vărsător

Și pentru Vărsători se anunță o perioadă complicată pe plan sentimental, iar discuțiile pot fi la ordinea zilei. S-ar putea ca acești nativi să lase impresia persoanei iubite că nu le pasă prea mult de relație sau de eventualele probleme. De asemenea, pot să pară superficiali și individualiști în loc să pună mai presus binele relației. Acești nativi preferă să nu se certe, chiar dacă poate sunt deranjați de cum evoluează lucrurile în cuplu.

 
Cu toate că, de obicei, adoptă o astfel de atitudine, este bine ca de această dată să spună lucrurilor pe nume, dacă vor cu adevărat ca relația să continue. În caz contrar, este foarte probabil să se ajungă la o despărțire, pe care mai apoi să o regrete. Chiar dacă nu arată că sunt afectați de discuțiile în cuplu, nativii Vărsători sunt oameni sensibili și au un stil aparte de a-și arăta iubirea.

sursă: spynews.ro.

Comenteaza