Trei zodii care încep luna septembrie cu lacrimi. Se despart sau își pierd locul de muncă

Trei zodii care încep luna septembrie cu lacrimi. Se despart sau își pierd locul de muncă
| Foto: spynews.ro

Horoscopul sfârșitului lunii august și începutului lunii septembrie aduce vești mai puțin bune pentru trei nativi din zodiac.

Scorpion

Femeile din zodia Scorpion vor trece printr-o perioadă dificilă pe plan sentimental. Poate că s-au despărțit de partener și se gândesc la o posibilă împăcare, în speranța că persoana respectivă nu și-a refăcut încă viața. Ei bine, lucrurile nu vor fi așa cum își doresc și vor fi dezamăgite, mai ales dacă au pus suflet și au tot sperat la o posibilă împăcare, iar în cazul celor care sunt într-o relație, trebuie să fie atente la vorbe, asta pentru că se poate ajunge foarte ușor la despărțire.

Balanță

În schimb, nativele Balanță trebuie să fie atente la tensiunile de la locul de muncă. Este posibil ca efectele unor conflicte mai vechi să se vadă în prezent. De altfel, la fel de mare atenție trebuie să aibă și în ceea ce privește interacțiunea cu colegii. Nu toți oamenii sunt la fel de bine intenționate și se poate că acest lucru să se reflecte și în felul în care vor fi percepute de superiori, de aici și faptul că trebuie să fie mai precaute, încercând să evite posibilitatea de a-și pierde locul de muncă.

Pești

Probleme pe plan profesional vor avea și femeile din zodia Pești. Este posibil ca aceste native să fie nevoite să facă niște schimbări pe care nu și le-au dorit neapărat, asta pentru că există șanse să își piardă locul de muncă. Acest lucru le va destabiliza emoțional și vor simți că nimic nu le iese așa cum și-ar dori.

sursa: spynews.ro.

Comenteaza