Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..

Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..

Cunoscuta interpretă de muzică populară, Saveta Bogdan, are probleme financiare foarte mari.

Saveta Bogdan este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Celebra interpretă de muzică populară se bucură de mare succes în plan profesional și a devenit o artistă foarte iubită. Ajunsă la 76 de ani, problemele nu au ocolit-o, mai ales cele financiare.

Saveta Bogdan este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din țara noastră. Se numără printre cele mai vechi cântărețe, care are un succes formidabil chiar și acum, la 76 de ani. Este foarte activă și plină de viață, iar pensionarea nu a făcut-o să se retragă din carieră.

După o viață întreagă de muncă, cântăreața încasează o sumă extrem de mică de la stat, care abia îi ajunge să își plătească facturile. Interpreta mărturisește că cei 1200 de lei pe care îi primește lunar nu o ajută prea mult, ci trebuie să muncească, să meargă la evenimente și să facă sacrificii ca să poată acoperi toate cheltuielile.

De asemenea, mai primește de la UCIMR (Asociația Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România – n.r.) suma de 600 de lei, dar banii nu sunt suficienți pentru un trai decent. Pandemia a afectat-o mult, având în vedere că nu a mai avut cântări, dar nu se plânge și încearcă să se descurce.

„Eu am o pensie de 1.200 de lei și noroc, că mai iau încă jumătate din valoarea ei, de la UCIMR, și că mă mai cheamă lumea să mai cânt. În pandemie nu ne-a mai luat nimeni, nicăieri. Acum mai cânt seara la Taverna Covaci în Centrul Vechi și uite așa mă pot descurca și eu, greu, dar mă descurc”, a declarat Saveta Bogdan, potrivit bzi.ro.

Comenteaza