Vestea dimineții despre ELENA BĂSESCU! Ce se întâmplă cu fiica lui Traian Băsescu

Vestea dimineții despre ELENA BĂSESCU! Ce se întâmplă cu fiica lui Traian Băsescu

Elena Băsescu a slăbit foarte mult în ultima perioadă, motiv pentru care fanii ei s-au îngrijorat.

Elena Băsescu a șocat pe toată lumea cu ultima ei apariție. Fiica lui Traian Băsescu a participat la un eveniment recent, unde a reușit să întoarcă toate privirile.

Deși este mamă a trei copii, Elena Băsescu pare că are cea mai bună perioadă de până acum. Aceasta a slăbit foarte mult și este într-o formă de zile mari, iar acest lucru se poate observa dim imagini.

La câteva minute după publicate fotografiei au apărut și complimentele din partea unor nume extrem de cunoscute din România. Prima reacție a venit din partea Silviei Popescu, câștigătoarea emisiunii de modă Bravo, ai stil, în 2016 și 2018.

„Zici ca esti efectiv un personaj din tablourile lui Gauguin”, a scris aceasta și nu este singura care a complimentat-o pe Elena Băsescu.

Menționăm faptul că Elena Băsescu a trecut prin multe transformări în ultimii ani. După ce a devenit mamă pentru a doua oară, în 2015, aceasta a slăbit nu mai puțin de 25 de kilograme, iar în doar câteva luni avea silueta dinainte de prima sarcină.

 
A urmat apoi cea de a treia sarcină, care i-a creat probleme mari Elenei Băsescu. Aceasta reținea apă și a luat în greutate destul de mult, însă după ce a adus-o pe lume pe Anastasia, Elena Băsescu s-a mobilizat, iar în 2020 a reușit să slăbească din nou alte 25 de kilograme.

Eforturile făcute de fiica lui Traian Băsescu sunt vizibile. Aceasta este tonifiată, iar cei care o văd nici măcar nu cred că este mămică a trei copii.

Amintim faptul că Elena Băsescu are doi copii din primul său mariaj, iar cel de-al treilea vine din relația cu Cătălin Toamata. Cei doi s-au despărțit în urmă cu ceva timp, iar în prezent, fiica fostului președinte este o mamă singură și își dedică timpul pentru educația copiilor săi, potrivit capital.ro.

Comenteaza