VESTE TRISTĂ despre Petre Roman! Oana a lămurit exact cum stau lucrurile: „Nu știu să fiu ipocrită, nu știu să fiu oportunistă..”

VESTE TRISTĂ  despre Petre Roman! Oana a lămurit exact cum stau lucrurile: „Nu știu să fiu ipocrită, nu știu să fiu oportunistă..”
| Foto: ziareonline.ro

 Oana Roman a vorbit despre relația cu tatăl și a recunoscut că în viața ei a avut foarte multe lipsuri.

Soția lui Marius Elisei a fost invitată la emisiunea lui lui Cristi Brancu, de pe Prima TV, unde vedeta a vorbit despre cum a evoluat în timp relația cu tatăl ei, Petre Roman. Oana a recunoscut că ea a avut dintotdeauna o fire pătimașă, fapt care a determinat reacții ușor exagerate din partea ei față de tatăl ei, potrivit ziareonline.ro.

Aceasta a mai povestit că Petre Roman este într-o formă extraordinară la vârsta de 76 de ani. Oana Roman a menționat și care sunt secretele prin care tatăl ei reușește să aibă un tonus de invidiat, ca în tinerețe.

„Am avut foarte mult de suferit din cauza asta, am pierdut foarte mult în viață din cauză că ce e-n gușă și-n căpușă, cum se spune și pentru că nu mă feresc să spun lucrurilor pe nume. Nu știu să fiu foarte diplomată, nu știu să slugăresc  nu știu să fiu ipocrită, nu știu să fiu oportunistă, deci da, am avut de pierdut. Cu tata, da au fost și niște răbufniri ușor exagerate din partea mea.

Eu întotdeauna vorbesc cu prea mult patos, iar tata de mică îmi spunea „Ești prea îndărătnică și vei avea de suferit din cauza asta. Pentru că lumea nu vede sufletul tău bun, nu vede cât ești de generoasă nu vede cât ești de minunată petru că ești îndărătnică și prea impulsivă. Încercăm să ne vedem de câte ori se poate. Tot ce pot să-ți spun este că e într-o formă extraordinară și o să-ți povestesc un episod senzațional, care arată în ce stare este tata la 76 de ani. El arată la fel ca la 20 de ani, ca la 30 de ani, arată ca atunci când eram eu copil, ca gestică, ca tonus este același ca la 40 de ani. Eu când mă întâlnesc cu el și îl văd venind are același mers, aceeași gestică.

Practic n-a îmbătrânit deloc, în condițiile în care nu și-a făcut operații și nici nu a luat vreun ser al tinereții, este vorba de disciplina pe care el a avut-o toată viața lui, de sportul pe care-l face în mod constant, de alpinsimul pe care îl practică, de dieta pe care ținut-o toată viața, că a dormit  cât a trebuit, că nu a băut, că nu a fumat. Lucrurile astea se văd, este un exemplu de urmat din punctul meu de vedere pentru că este fabulos că are tonusul pe care are la 76 de ani.”

Comenteaza