Ce semn divin a primit Oana Roman de la mama ei, în Săptămâna Patimilor: ”M-a marcat!”

Ce semn divin a primit Oana Roman de la mama ei, în Săptămâna Patimilor: ”M-a marcat!”
| Foto: cancan.ro

Oana Roman le-a dezvăluit fanilor că ea comunică cu mama sa, Mioara Roman, chiar și după moarte.

A fost pentru prima oară când Oana Roman a celebrat sărbătorile Pascale fără mama sa. Se pare că aceste momente dificile au devenit și mai copleșitoare pentru vedetă în Săptămâna Mare, atunci când toți oamenii din jurul ei s-au reunit cu familiile lor.


Cu toate acestea, Oana Roman a găsit o rază de lumină atunci când a realizat că mama sa îi trimite mesaje chiar în această perioadă atât de plină de semnificație. Iată ce semne a primit Oana Roman din partea mamei sale chiar în Săptămâna Mare!

Oana Roman a vrut să le transmit urmăritorilor ei de pe Instagram modul în care Mioara Roman încearcă să comunice cu ea, chiar și la două luni după ce a trecut în lumea celor drepți. Astfel, Oana crede că mama ei a transmis un mesaj prin intermediul unei foste eleve, care i-a trimis un mesaj extrem de emoționant pe pagina sa de Instagram.

Cu toate că vedeta nu a publicat întregul mesaj pe care l-a primit de la fosta elevă a mamei sale, aceasta le- explicat fanilor că femeia a visat-o pe mama ei într-o ipostază liniștitoare.

„Era cu doamna Rodica, sora dumneaei, și îmi spunea că a chemat-o să mai stea amândouă pentru că au multe de povestit. Erau atât de fericite amândouă încât m-a marcat cumva visul. A doua oară, a fost acum câteva zile și îmi spunea să îți scriu și să îți spun că este cu doamna Rodica și că sunt bine amândouă”, a povestit Oana Roman, potrivit cancan.ro.

Comenteaza