Cauza decesului Mioarei Roman. Fiica sa, Oana Roman, a făcut publice toate detaliile tulburătoare

Cauza decesului Mioarei Roman. Fiica sa, Oana Roman, a făcut publice toate detaliile tulburătoare
| Foto: ciao.ro

Mioara Roman s-a stins din viaţă în azilul de la Snagov, acolo unde și-a petrecut și ultimii ani din viață. 

Din cauza problemelor de sănătate cu care se confrunta, Mioara Roman avea nevoie în permanenţă de atenţia medicilor. În urmă cu doar câteva luni, aceasta trecuse printr-o operație chirurgicală dificilă, însă totul părea că revenea la normal.

Din nefericire, însă, în dimineaţa zilei de 23 februarie, fosta soţie a lui Petre Roman a murit din cauza unui stop cardiac, în somn, fără să sufere, așa cum și-a dorit întotdeauna.

„Ieri era bine, au mobilizat-o, totul era bine. La ora 1 noaptea a decedat practic în somn. Așa cum și-a dorit. În liniște și fără dureri.  A plecat liniștită. În pace.(…) Mereu a spus ca vrea să moară în somn.  A făcut stop cardiac și au resuscitat-o, dar fără succes.”, a adăugat Oana Roman.

Oana Roman trece, acum, prin cele mai grele momente din viața ei. Vedeta nu se aștepta ca mama ei să plece din această lume acum, mai ales că în ultimele zile Mioara Roman începuse să se simtă din ce în ce mai bine. Chiar dacă durerea e mare, fiica lui Petre și a Mioarei Roman și-a adunat ultimele puteri și a vorbit public, pe rețelele ei de socializare, despre moartea celei mai dragi ființe din viața sa.

,,Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc, mămica mea, pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace.”, a declarat Oana Roman, potrivit ciao.ro.

Comenteaza