ULTIMA ORĂ! Anamaria Prodan a călcat un biciclist cu mașina!

ULTIMA ORĂ! Anamaria Prodan a călcat un biciclist cu mașina!
| Foto: cancan.ro

Anamaria Prodan a fost implicată într-un incident rutier cu un biciclist.

Acesta s-ar fi lovit de Maybach-ul impresarei, iar oamenii legii și-au făcut imediat apariția. CANCAN.RO are imagini exclusive cu vedeta, înconjurată de trecători și polițiști! 

Anamaria Prodan a fost implicată, în urmă cu doar câteva ore, într-un accident rutier. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu vătămarea vreo unei persoane și nici cu pagube materiale. CANCAN.RO are imagini și informații exclusive!

Zona Dorobanți, orele amiezii, 26 aprilie, Anamaria Prodan e implicată într-un accident rutier. Potrivit unor surse judiciare, impresara se afla în Maybach-ul său, însă la volan era șoferul personal. Mașina era parcată, când, la un moment dat, un biciclist care trecea prin zonă, pe trotuar, și nu pe pista specială, ar fi lovit cu pedala bara din spate a automobilului.

Moment în care șoferul s-a dat jos și s-ar fi luat la ceartă cu biciclistul.

La scurt timp, la fața locului s-au prezentat oamenii legii pentru a vedea ce s-a întâmplat. Atât Anamaria Prodan, cât și celelalte părți implicate au fost nevoite să coopereze și să explice ce s-a întâmplat.

Incidentul, potrivit legii, se înregistrează ca fiind accident rutier! CANCAN.RO vă va ține la curent cu ce au hotărât polițiștii și ce urmează să se întâmple.

Comenteaza