Starea de sănătate a lui Liviu Vârciu nu se îmbunătățește! Vedeta făce un apel disperat: „Toate pastilele sunt în mine și nu înțeleg”

Starea de sănătate a lui Liviu Vârciu nu se îmbunătățește! Vedeta făce un apel disperat: „Toate pastilele sunt în mine și nu înțeleg”
| Foto: wowbiz.ro

Prezentatorul TV, Liviu Vârciu, a spus pe rețelele de socializare că evoluția răcelii lui nu este una bună.

Liviu Vârciu a speriat pe toată lumea în urmă cu câteva zile, când pe rețelele de socializare a anunțat că a cerut ajutor de specialitate, după ce simptomele sale au început să se agrveze. suspiciunea cadrelor medicale a fost că prezentatorul TV ar fi infectat cu virusul SARS-CoV-2, dar iată că testul a indicat un rezultat negativ.

 
Se pare că este vorba doar de o răceala extrem de puternică, care îi dă mari bătăi de cap acestuia. Cu căciula în cap și înfofolit până în dinți, Liviu Vârciu își ține la curent în fiecare zi fanii în ceea ce privește evolușua stării sale de sănătate. Ei bine, până acum nu este un favorabilă.  

Prezentatorul TV s-a plâns la InstaStory că urmează cu sfințenie schema de tratament prescrisă de medicul curant, dar cu toate acestea răceala sa pare că simptomele cu care se confruntă nu dau deloc înapoi.

Liviu Vârciu a avut un îndemn pentru toți urmăritorii de pe rețelele de socializare și anume să aibă grijă de ei, să se îmbrace bine atunci când ies afară, căci altfel pot avea soarta lui.  

„Tot la fel, tot la fel. Nu înțeleg, toate pastilele sunt în mine și nu înțeleg. Aveți grijă de voi ca să stați cu festul în casă și cu patru pături pe voi.

Îmbrăcați-vă când ieșiți afară că baga suferă la frumusețe. Nu ieși cu capul ud mamă, da!?”, a explicat Liviu Vârciu pe Instagram.

Prezentatorul TV spune că toate controalele și analizele efectuate în unitatea medicală au ieșit destul de bine și chiar dacă respiră destul de greu plămânii săi nu sunt afectați deloc. De asemenea, Liviu Vârciu se plânge că în continuare are o tuse care nu-i mai dă pace. El a ținut să precizeze că se simte bine, chiar dacă răceala pe care o are îl pune în mare dificultate și le-a mulțumit tututor celor care și-au făcut griji pentru starea lui de sănătate. 

„Fraților, iubiții mei, dragii mei, am fost la spital, m-am simțit rău, dar acum sunt bine. Covid nu am, că-s cu testul negativ, la plămâni mi-am făcut o radiografie, sunt bine.  Respir un pic mai prost pentru că m-a luat răceala foarte tare și tușesc.

M-au sunat o grămadă de prieteni de-ai mei, au văzut la televizor că ”vai, cum arată Vârciu”. Cum arată Vârciu? A îmbătrânit un pic. Mulțumesc de grijă, dar sunt bine, sunt ok”, a povestit Liviu Vârciu pe rețelele de socializare în urmă cu o zi, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza