Secretul care o ajută pe Mirela Vaida să-și mențină silueta de vis

Secretul care o ajută pe Mirela Vaida să-și mențină silueta de vis

Prezentatoarea TV, Mirela Vaida, se poate lăuda cu un corp de invidiat chiar și după naștere.

Pe cât de gustoase pot fi mâncărurile de pe mesele de sărbători, pe atât de stresante sunt kilogramele în plus acumulate. Mirela Vaida nu se poate plânge de acest aspect, deoarece are un truc la care apelează ori de câte ori vrea să dea jos kilogramele acumulate în plus.

Vedeta iubește să mănânce și să le pregătească celor dragi fel și fel de preparate. Totuși, pe cât de mult iubește mâncarea, pe atât de mult are grijă să fie echilibrată.

„Mâncarea este ceva esențial, nu m-am ferit să recunosc asta. Iubesc să mănânc, dar încerc să mănânc câte puțin din toate. Acum, singura dieta care dă rezultate la mine este să nu mai mănânc seara, după ora 18:00. Este, de fapt, și motivul pentru care eu merg cu mâncarea după mine, la muncă.

La pauza publicitară de la 18 fără 10 eu am sacoșa mea cu mâncare, în platou, pe care o deschid și o mănânc acolo. De obicei, îmi trebuie două pauze ca să termin.” a povestit Mirela Vaida

„Am slăbit, pentru că m-am disciplinat un pic. Cred că poți să mănânci orice, dar nu mânca seara, după ora 18:00, orice ar fi. Am acum un secret, mi-am făcut un fel de tabiet al meu și al copiilor, ne facem câte un ceai de fructe seara.

Mi-am dat seama că bând o cană mare de ceai aromat, de la cireșe, banane si așa mai departe, îmi umple efectiv stomacul. Îmi ia din nevoia de a mânca. În plus, ceaiul mă și liniștește, îmi și taie senzația de foame și mă simt foarte bine. Se vede că am slăbit, pentru că nu mai mănânc seara, ăsta este singurul lucru la care am renunțat.”, a mai spus vedeta, potrivit cancan.ro.

Comenteaza