ȘOC! Cât i-a luat Laurette agresorului, pentru 30 de minute de amor

ȘOC! Cât i-a luat Laurette agresorului, pentru 30 de minute de amor

Marian Tătic, bărbatul pe care Laurette l-a acuzat de agresiune, susține că el ar fi victima și anunță că va merge până în pânzele albe pentru a-și demonstra nevinovăția.

Totodată, îi transmite mulatrei să recunoască faptul că a acceptat să întrețină relații intime cu el, contra cost. Atenție, conținut nerecomandat persoanelor sub 18 ani! 

Laurette susține că a fost lovită cu bestialitate într-o cameră de hotel din Centrul Vechi al Capitalei de către Marian Tătic, un bărbat „infiltrat” bine în lumea bună din București. Fostul fotomodel a făcut mai multe declarații terifiante, iar cazul pare departe de a fi închis. S-a ajuns inclusiv la poliție, fiecare parte încercând să arate că dreptatea îi aparține.

Potrivit lui Marian Tătic, Laurette Atindehou Innocencia, așa cum se numește în buletin cântăreața, ar fi acceptat să facă petreacă o noapte cu el în schimbul a 5.000 de euro. Ulterior, lucrurile au luat-o razna. Mulatra ar fi încercat să-l tâlhărească pe bărbat, care, nemulțumit de situație, nu a mai dorit să plătească suma pe care i-a promis-o în primă fază.

“Avem la mine 7.500 de euro, banii mei, pe care îi aveam în plic. I-am arătat, ea pentru mine este o c&$vă. I-am zis atunci că nu-i pot da 5.000 de euro pentru 30 de minute. În momentul ăla a pus mâna în bani și nu am mai putut să-i iau de la ea decât extrem, extrem de greu. Și țipa că vreau să o omor. Eu m-am dus acolo să fac s$% cu ea, nu să o omor.

M-am dus unde a vrut ea, am făcut ce a vrut ea. Totul a fost pentru bani, nu a fost relație sau altceva. Nici nu intra în discuție, pe ea am văzut-o de trei ori în viața mea. Știam că este o c&$vă. Sunt făcut praf gratuit. Departe de mine să fiu violator, că a spart poliția ușa… Eu am deschis ușa! Eram îmbrăcat, nu eram în chiloți. Poliția poate să confirme”, a declarat Marian Tătic, potrivti cancan.ro.

Etichete
Comenteaza