Simona Halep a fost refuzată de Gigi Becali. S-a aflat motivul pentru care patronul FCSB nu a vrut să meargă la nunta ei

Simona Halep a fost refuzată de Gigi Becali. S-a aflat motivul pentru care patronul FCSB nu a vrut să meargă la nunta ei
| Foto: ziareonline.ro

De la marele eveniment din viața Simonei Halep au lipsit Ion Țiriac, Smiley și Gigi Becali.

Simona Halep s-a distrat de minune la petrecerea ei de cununie, care a avut loc în clubul Fratelli din Mamaia, unde proprietar este chiar nașul său și al lui Toni Iuruc, Dani Caramihai. Aceasta a avut aproximativ 300 de invitați, care s-au bucurat să-i fie alături în cea mai importantă zi din viața ei.

Surprinzător a fost, însă că nici Gigi Becali nu a onorat invitație, deși în trecut acesta era recunoscut pentru dansurile sale de neuitat. Fiind și o petrecere cu mulți machedoni, patronul FCSB era așteptat de mulți invitați.

Doar că surpriză, acesta nu și-a făcut apariția și toată lumea s-a întrebat de ce. Ca de fiecare dată asumat, el a explicat public de ce nu a venit la petrecerea Simonei Halep.

“M-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun. I-am zis că eu o cunun, dar doar la biserică și acasă. Atât! Eu nu merg la petrecere. Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica”, a dezvăluit Gigi Becali, recent, pentru Pro X, cu puțin timp înainte să-i fie naș fiicei lui Iordănescu.

Așadar nici la petrecerea Simonei Halep nu a venit pentru că nu mai poate ascula muzică momentan. Poate până la nuntă va reveni la sentimente mai bune și va impresiona din nou pe toată lumea cu dansurile lui hazlii. Gigi Becali a fost de fiecare dată sufletul oricărui eveniment și nu a trecut neobsevat pe oriunde a fost, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza