Simina și Jador s-au împăcat?! Cei doi nu se mai ascund și se afișează împreună în fața lumii: „Iubește-mă acum...”

Simina și Jador s-au împăcat?! Cei doi nu se mai ascund și se afișează împreună în fața lumii: „Iubește-mă acum...”

Simina Loica și Jador au fost suprinși împreună, pe rețelele de socializare, motiv pentru care fanii s-au întrebat dacă cei doi s-au împăcat.

Simina Loica a transmis un mesaj neașteptat în mediul online la puțin timp după ce ea și fostul ei iubit, Jador, s-au afișat împreună pe rețelele de socializare, chiar acasă la artist.

Ei bine, chiar dacă au declarat inițial că este vorba doar despre o colaborare în plan profesional, internauții s-au gândit la o posibilă împăcare între ei, mai ales după zvonurile că Jador s-ar fi despărțit de iubita lui, Alexandra.

Simina Loica a pus pe toată lumea pe gânduri, după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj de-a dreptul emoționant.

După ce a anunțat că s-a despărțit de Alexandru Bobicioiu, Simina Loica a apărut alături de Jador, chiar la el acasă. Mai mult decât atât, cei doi s-au afișat în ipostaze tandre, iar fanii au rămas șocați, mai ales că în trecut și-au aruncat vorbe grele.

Cei doi au făcut haz de necaz și au mărturisit că nu este vorba de nimic altceva, decât de o colaborare profesională. Cu toate acestea, ultima postare a Siminei i-a uimit pe toți, iar internauții nu au putut să nu se gândească la o posibilă împăcare între ei.  

„Iubeste-mă acum, că poate mâine nu voi mai fi”, a fost mesajul postat de Simina Loica, pe rețelele de socializare, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza