Cine e Oana Ciocan? Din cauza ei a fost descalificat Jador de la Survivor România

Cine e Oana Ciocan? Din cauza ei a fost descalificat Jador de la Survivor România
| Foto: cancan

Jador, celebrul manelist român, a fost descalificat de la Survivor România din cauza iubitei sale Oana Ciocan.

În timpul competiției, Jador a fost de multe ori în centrul atenției. Nu s-a ferit niciodată să spună ceea ce gândească, iar de multe ori comportamentul său i-a supărat chiar și pe colegii din emisiune. Artistul a fost protagonistul mai multor certuri. Însă, nu acesta a fost motivul pentru care producătorii Pro TV l-au trimis acasă. Într-un moment de rătăcire, el a decis să părăsească tabăra Faimoșilor, lucru total interzis la Survivor România.

Jador a încălcat regulamentul show-ului de pe Pro TV de dragul iubirii. Chiar înainte de a începe Survivor All Stars, artistul s-a cuplat cu Oana Ciocan. Tânăra, fostă concurentă a emisiunii, a acceptat și ea să intre din nou în competiție.

Oana Ciocan va face parte din tabăra Războinicilor și va putea fi văzută pe micile ecrane, începând cu ediția 22, care va fi difuzată marți seara, 6 martie, la Pro TV. Înainte de a părăsi Survivor All Stars, Jador a aflat că iubita lui este cazată la un hotel în apropiere pentru că se pregătea de filmări. Înnebunit de dor, artistul nu a mai ținut cont de nimic și a fugit din junglă pentru a se vedea cu tânăra. Gestul lui romantic i-a adus, însă, descalificarea.

În timp ce Jador s-a întors în România, iubita lui se bucură de provocarea de la Pro TV. Mai mult decât atât, are și experiență în această emisiune. În trecut, a fost de două ori concurentă, în două sezoane diferite. Oana Ciocan a intrat pentru prima dată în competiție în echipa Războinicilor, în sezonul din 2022.

„Am venit la Survivor pentru că este genul meu de competiție. Îmi place să lupt, îmi place să câștig. Am venit să mă bucur de fiecare moment. Este ceva senzațional. Este un show plin de adrenalină și îmi doream cu nerăbdare să ajung aici. Am venit să mă bucur de tot ce înseamnă Survivor.”, spunea Oana Ciocan înainte de participarea ei la Survivor 2022, potrivit cancan.ro.

Comenteaza