Daniela Iliescu, iubita lui Culiță, a vorbit despre boala cu care se confruntă: „Când locuiam ...”

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță, a vorbit despre boala cu care se confruntă: „Când locuiam ...”

Daniela Iliescu le-a vorbit prietenilor săi virtuali despre boala cu care se confruntă de câţiva ani.

Daniela Iliescu se bucură de susţinerea unei comunităţi uriaşe de oameni pe pagina sa de Instagram. În ultima vreme, tânăra a început să devină mult mai activă pe reţelele de socializare, iar recent, le-a făcut fanilor săi o mărturisire despre viaţa sa personală.

Blondina a vorbit deschis despre diagnosticul pe care l-a primit în urmă cu mai mulți ani, pe vremea când se afla la un internship în SUA. Mai exact, logodnica lui Culiță Sterp a susținut că suferă de poliartrită. Aceasta a început să se confunte cu unele simptome care au determinat-o să facă investigații medicale.

„Când locuiam în America, am început să mă trezesc cu dureri de mâini. De multe ori nu puteam închide pumnul și credeam că e de la sala. Dar cu timpul nu a trecut și am hotărât să investighez. În sarcina boala stagnează, teoretic ar trebui să nu mai ai dureri, dar la mine au existat. Depinde de fiecare. Acum sunt mai bine”, a scris aceasta pe rețelele de socializare.

Miercuri, 5 octombrie 2022, a fost ziua iubitei și mamei copilului lui, Daniela Iliescu. Artistul nu a putut lăsa ziua să treacă atât de ușor. S-a suit în mașină, a dat o fugă în București și a pus la cale cea mai frumoasă surpriză.

Totul a fost plănuit în detaliu. Cântărețul i-a spus iubitei că va merge la un concert, într-o zonă unde nu are semnal, și-a pus telefonul pe mod avion și a dispărut pentru câteva ore bune.

„Astăzi este un vlog foarte special pentru că am plecat de acasă, e prima dată în viața mea când mi-am pus telefonul în modul avion, de aseară și până acum. I-am spus Danielei că mă duc la cântat la o cabană la munte, că nu am semnal.

Am venit la București să îi cumpărăm o mașină cadou de ziua ei. L-am luat pe Iancu și mergem să vedem.

Am venit o grămadă de drum, să vezi când ajung acasă ce bătaie iau. Este vorba despre un Audi Q8 S Line”, a spus Culiță Sterp într-un vlog de pe YouTube.

Așa cum era de așteptat, în tot acest timp, Daniela a încercat să dea de Culiță, însă fără rezultat. Când tocmai se pregătea să-i ceară explicații, Daniela a avut parte de o surpriză de milioane. Și la propriu, dar și la figurat.

„Doamne, nu ești normal… Normal că m-am supărat că nu ai răspuns”, a spus Daniela Iliescu, în aceeași filmare, după ce a văzut surpiza, potrivit cancan.ro.

Comenteaza