Scandal de proporții între Gigi Becali și Anamaria Prodan. Cum l-a umilit impresara fără milă

Scandal de proporții între Gigi Becali și Anamaria Prodan. Cum l-a umilit impresara fără milă

Anamaria Prodan l-a umilit grav pe finanțatorul FCSB, după noul lui derapaj sexist la adresa agentului FIFA.

”Hai să-ți spun ceva. Cine e Gigi Becali? La început, toți ne-am uitat și ne-am distrat. După, l-am tolerat. După, l-am compătimit. Următorul pas care crezi că este? Ignoranța! E deja mim. Râs. Penibil! Atât de mic și la înălțime și la caracter”, a spus Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

Anamaria Prodan a spus că nu se mai pune problema ca Laurențiu Reghecampf să mai lucreze la FCSB. Ea a explicat că nu mai există cale de împăcare, cel puțin pentru moment, între cele două părți.

”Păi, eu ling acolo unde scuip? Niciodată! Are derapaje cu mine? Ușor cu pianina pe scări, domnule Becali. Eu și Reghe eram forța și puterea de la Steaua. Alături de noi se simțea în siguranță. Când vorbea Reghe, Gigi lua notițe, îl sorbea din priviri.

Vorbea cu oamenii din fotbal și spunea ce ‘cita’ de la Reghe. Toți râdeau de el, pentru că stilul lui Reghe e inconfundabil”, a a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan Reghecampf a mai dat de asemenea de înțeles că soțul ei, Laurențiu, nu poate fi convins de către Gigi Becali.

”Hai sa revenim la normalitate. Contractele și negocierile se fac de oamenii care au studiat in clasa la facultate. Nu cu cei ce au făcut scoala pe scări.

Vorbește el că-l aduce pe Reghe? Gigi, familia Reghecampf nu linge, măi, unde a scuipat. Nu se târăște, cum te-ai târât tu în fața lui Hagi, a lui Iorgulescu, Pițurcă, Reghecampf. Dacă mai spune prostii, îl dau afară îngerii din biserică!”, a mai precizat Anamaria Prodan Reghecampf pentru sursa citată.

În ce privește problemele din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan pare să le fi dat uitării și a plecat recent într-o scurtă vacanță în Dubai.

De altfel, impresara deține mai multe apartamente în Dubai și a ales să „fugă” de probleme acolo, în compania unor prietene. Astfel că după ce a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu ea din apartamentul pe care îl are în Dubai, impresara Anamaria Prodan s-a lăsat filmată când conducea un Lamborghini de lux, care valorează sute de mii de euro, potrivit playtech.ro.

Comenteaza