SCANDAL DE PROPORȚII între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. De ce a fost chemată poliția

SCANDAL DE PROPORȚII între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. De ce a fost chemată poliția

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au certat foarte mult în public. Între cei doi a fost nevoie să intervină poliția.

Potrivit Spynews, incidentul a avut loc la Constanța, și a fost nevoie de intervenția poliției pentru a opri cearta monstru. Concret, artista a sesizat poliția, prin apel la 112, după ce fostul ei soț ar fi agresat-o verbal.

Atunci când ajuns poliția, cei doi se filma unul pe celălat în timp ce se jigneau unul pe celălalt. Cele două vedete au fost amenințate de către agenți cu amenzi usturătoare dacă nu se potolesc.

Cele mai recente acuzații ale lui Gabi Bădălău
În urmă cu aproximativ o săptămâna, Gabi a adus acuzații grave la adresa încă soției sale, susținând că artista caută scandal și bani și folosește copii drept „armă”.

„Cred că ar trebui să vă dați seama ce fel de om este Claudia, dacă eu stau cu ea în casă și ea mă înregistrează și dă la televizor. Eu încerc să mă întâlnesc cu doamnele avocate ale ei, să încercăm să înscriem copii la școli, să încerc să o tranzacție să îi iau casă, mașină și alte lucruri, iar ea se ocupă de alte probleme.

Eu nu am vrut să mai vorbesc în ultima vreme, încerc să nu mai pun paie pe foc, dar se pare că Claudiei îi place circul la televizor. Eu înțeleg că are o problemă cu toate fetele, dar eu nu am nicio problemă cu ea, să-și vadă de treaba ei, să mă lase în pace, potrivit cancan.ro.

Comenteaza